bet365

Flera klubbar står på kö för Adrien Rabiot

Flera klubbar står på kö för Adrien Rabiot

Rabiot jagas av flera klubbar

Spelaren har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Paris Saint-Germain. Nu kommer en flytt allt närmre för mittfältaren.

Ett namn det pratats mycket om under det senaste halvåret är Adrien Rabiot. Spelaren sitter på ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain och då flera av Europas största klubbar är på jakt efter att knyta till sig fransmannen kan allt hända. Det har varit blandade uppgifter när det kommer till huruvida han kommer att förlänga sitt kontrakt med PSG eller inte. Det har heller inte varit klart exakt vilken klubb som är mest intresserad av stjärnan men nu kommer nya uppgifter om spelarens framtid.

Enligt RAI kommer spelaren inte att förlänga sitt kontrakt med Parc des Princes och flera klubbar ska vara väldigt intresserade av att få till en övergång. Det är framför allt Liverpool, Arsenal och Manchester United som ska vara på jakt efter Rabiot.

Även FC Barcelona ska ha visat intresse för spelaren. Ett Barcelona som på söndagseftermiddagen spelar El Clasico. Detta matchen Barcelona – Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply