bet365

Filip Helander till Middlesbrough?

Filip Helander till Middlesbrough?

Jagas av Premier League-laget

Filip Helander kan vara på väg till Premier League. Enligt Fotbolltransfers vill Middlesbrough värva mittbacken.

Hellas Verona hade en svag säsong i Serie A och åkte ur den italienska högstaligan. På grund av detta har den svenska mittbacken Filip Helander sagts vilja lämna klubben. Nu verkar det som att han kan få sin vilja igenom. Enligt Fotbolltransfers vill Middlesbrough värva Helander till Premier League.

Middlesbrough kom tvåa i The Championship den senaste säsongen och blev därför uppflyttade till Premier League till den kommande säsongen. På grund av det vill man förstärka truppen för att kunna hävda sig i sin första säsong i den engelska högstaligan sedan 2008/2009. Förutom att man vill plocka in Hellander påstås man även vara intresserade av Radamel Falcao, en anfallare som skulle tillföra mycket erfarenhet till laget.

Skulle Helander välja att lämna Hellas Verona innebär det att hans period på ett år i klubben är över. Han anslöt under juni 2015. Han har tidigare även spelat för Malmö FF. I den svenska klubben var han med om att vinna Allsvenskan två år i rad och om att spela i Champions Leagues gruppspel säsongen 2014/2015. Han var även med i det svenska landslag som vann U21-EM sommaren 2015.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply