bet365

Uppgifter: Lionel Messi förlänger med Barcelona

Uppgifter Lionel Messi förlänger med Barcelona

Superstjärnan skriver nytt kontrakt med Barcelona

Lionel Messi har under det senaste året ryktats bort från Barcelona. Men nu rapporterar spanska medier att stjärnan är på väg att förlänga sitt kontrakt med klubben fram till år 2022.

Lionel Messi har varit Barcelona trogen sedan 17 år tillbaka och har under sin tid i den katalanska storklubben vunnit bland annat La Liga, Copa del Rey och Champions League. Dessutom har han tack vare sina individuella förmågor vunnit FIFA Ballon d’Or vid hela fem tillfällen och många fotbollsfans och experter runt om i världen är överens om att Messi är den bästa inom fotbollen någonsin.

Trots sina många år i Barca har det senaste året präglats av en del flyttrykten på grund av en rapporterad tvist mellan spelaren och klubbledningen, där det främst har talats om en flytt till Manchester City.

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar Lionel Messi i Barcelona

Men nu uppges argentinaren vara på väg att förlänga med La Liga-klubben. Det är COPE Partidazo som skriver att 29-åringen är i förhandlingar med Barcelona gällande ett nytt kontrakt som sträcker sig ytterligare fyra år. Hans nuvarande kontrakt löper ut 2018 vilket innebär att det hade blivit en förlängning till 2022. Ännu finns det mindre detaljer som fortfarande behöver diskuteras och därför kommer man inte avslöja förnyelsen förrän efter sommaruppehållet, men om allt går vägen kommer Messi förbli en Barcelona-spelare flera år framöver.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply