Uppgifter: FIFA stoppar brassens övergång till Genoa

bet365

Bruno Gomes förmodade flytt till Genoa ser ut att gå i stöpet

Det som såg ut att bli ett steg uppåt på karriärstegen för Nacionals anfallare, Bruno Gomes, är nu enligt Sky Italia på väg att rinna ut i sanden. Enligt den italienska nyhetskällan stoppas nu Bruno Gomes flytt till Serie A-klubben Genoa. Anledningen sägs vara att övergångspapprerna inte blev inskickade i tid under sista dagen på transferfönstret.

Genoa har inlett årets ligaspel i Serie A på ett relativt svagt sätt. Endast tre poäng av 12 möjliga har hittat hem och en av orsakerna är lagets hittills ineffektiva offensiv. Genoa har endast mäktat med att göra två mål framåt hittills och kanske hade det varit annorlunda ifall man fått igenom den planerade övergången av Nacionals forwardslöfte, Bruno Gomes.

Genomgick läkarundersökningen

Bruno Gomes anlände till Genoa den 5:e september och genomgick den obligatoriska läkarundersökningen två dagar senare, med ett positivt resultat. Men för 19-åringens del skulle nu en oviss framtid inledas då Genoa, enligt FIFA, inte lämnat in alla nödvändiga papper för att slutföra övergången i tid.

Vid sin sida hade Genoa dock den italienska fotbollsfederationen, FIGC, som gick i god för klubben. Men FIFA skall nu, enligt Sky Italia, få sista ordet i leken.

FIFA stoppar Bruno Gomes övergång

Sky Italia hävdar under måndagen att FIFA satt stopp för Bruno Gomes övergång till Genoa, då man anser vara helt säkra på att pappersarbetet inte var inlämnat inom den godkända tidsramen.

Den brasilianske talangen, som var överens med den italienska klubben, ser nu ut att tvingas återvända till Nacional.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply