Topp 5: Fotbollsspelarna med sämst klädstil

TOPP 5- Fotbollsspelarna med sämst klädstil

LISTA: Fem fotbollsspelare med sämst klädstil

Det finns många som är intresserade av vad fotbollsspelarna gör på fritiden. Allt från bilar till smycken och kläder är ämnen som fotbollsfans världen över är intresserade att få veta mer om. Zlatans bilar är ett ämne som hans fans är intresserade av och många har precis fått reda på att Ferrari Laferrari är Zlatans nya bil 2016. Världens 15 rikaste fotbollsspelare har ofta flera sportbilar i garaget, men det är inte alltid som de har en lika bra smak när det kommer till garderoben. Några av de som anses vara bland världens bästa spelare 2015/2016 finns med på listan över spelarna med sämst klädstil i fotbollsvärlden.

Fotbollsspelare kläder 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De har handlat om allt från fem tränare som kan ta över efter Erik Hamrén och de tio bästa målfirandena till de tio hetaste rivalmötena i Sydamerika och städerna med flest topplag i världen. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med fem fotbollsspelare med med värst klädstil utanför fotbollsplanen.

 

 

5. Mario Balotelli

TOPP 5: Fotbollsspelarna med sämst klädstil

Mario Balotelli är inte den som beter sig bäst, varken på eller utanför planen. Han är inte heller någon som man borde ta modetips ifrån. På denna bilden kanske italienaren inte ser så dålig ut men det finns värre outfiter som han haft på sig.

 

4. Neymar (och flertalet andra på fotot)

TOPP 5: Fotbollsspelarna med sämst klädstil

Såhär händer det att Neymar klär sig på matchdagar. Det kanske inte är kläder som sticker ut speciellt mycket men ni måste hålla med om att det inte ser speciellt snyggt ut.

 

3. Sergio Ramos

 TOPP 5: Fotbollsspelarna med sämst klädstil

På tredje plats på listan hittar vi ingen mindre än Real Madrids mittback Sergio Ramos. Lagkaptenen har bytt stil flertalet gånger under åren och denna epoken var troligen inget att hänga i granen.

 

2 Leo Messi

TOPP 5: Fotbollsspelarna med sämst klädstil

Leo Messi brukar normalt sätt klä sig på ett stiligt sätt, förutom när det gäller att ta emot priser. Denna bland många fler har argentinaren haft på sig på Ballon d’Or-galan, Premios MARCA och många andra galor.

 

1. Dani Alves

TOPP 5: Fotbollsspelarna med sämst klädstil

Förstaplatsen tas av ingen annan än Dani Alves. Fotot ovan är ganska normalt om man ser till vad brasilianaren brukar ta på sig när han går ut.

 

Se fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply