bet365

Uppgifter: Saudiarabien har skickat hem Messis Argentina i VM 2022

bet365
Saudiarabien har skickat hem Messis Argentina i VM 2022

I början av den andra halvleken stod det klart att saudierna menade allvar och deras fans hejade på dem när de kämpade hårt för att ta tillbaka kontrollen över matchen. Saleh Al-Shehri gjorde det första målet, med ett vackert vänsterskott som Emilio Martinez bara inte kunde nå.

Detta uppmuntrade Saudiarabien ännu mer och inom kort hade Salem Al Dawsari slagit in 2-1 i Argentinas ribban till allas förvåning – minst av allt Argentina själva som såg väldigt chockade ut vid det här laget!

Den världsberömde mittfältaren Hassan Al Tambakti blockerade ett avslut i straffområdet och vrålade som om han just hade gjort mål. Hans energinivå var till synes oändlig. Feras Albrikan flög in i dueller, vänsterbacken Yasser Al Shahrani retade Angel Di Maria i all oändlighet.

Feras Albrikan flög in i dueller och vänsterbacken Yasser Al Shahrani retade Angel Di Maria i all oändlighet, medan Tambakti blockerade en rensning i straffområdet. Hans energinivå var till synes oändlig och han vaknade på nätterna av mardrömmen och vrålade som om han just hade gjort mål.

Messi började se orolig ut

Argentina påverkades oproportionerligt mycket av samtalen. Under en halvlek dömdes de för offside fler gånger ” sju!” än under hela VM 2018. De slutade försöka utnyttja utrymmet bakom saudierna och började istället leta efter andra sätt att göra mål. Deras chansskapande gick förlorat.

Han har varit där förut. Det sägs att han ibland fortfarande vaknar på nätterna av mardrömmar om finalen 2014. När Argentina kollapsade mot Kroatien i Nizjnij Novgorod för fyra år sedan kunde man se samma mentala kamp utspela sig i hans ansikte, som om något åt upp honom inifrån.

När luften skälvde började Lionel Messi se orolig ut. Hela Argentina var förlamat av det som hände.

Det är möjligt att ett fotbolls-VM började här.

När det saudiska fotbollslandslaget gör bra ifrån sig använder deras totalitära regim denna framgång som ett maktmedel. Naturligtvis finns det alltid den nackdelen att de kommer att sura över det när det inte går så bra.

De elva andra spelarna i motståndarlaget som genomförde sin spelplan felfritt, och som under processen slog ut Leo Messi och lämnade honom som en ångestfylld skugga av sitt forna jag. Dessa spelare var mentalt överlägsna och det visade sig genom deras agerande på planen.

Läs mer: om Saleh Al-Shehri i Saudiarabien VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? Saudiarabien har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply