bet365

Sveriges VM trupp 2022 – svenska truppen till fotbolls VM 2022!

Sveriges trupp VM 2018 - svenska truppen till fotbolls-VM 2018!

Sverige spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Sveriges VM trupp 2022? Äntligen har Sverige tagit sig till VM i Fotboll 2022. Det gjorde man efter att man chockerade och vann totalt med 1-0. Målet gjordes i den första matchen där man spelade på Friends Arena. Returen slutade 0-0 efter en väldigt fin insats av Blågult. I samma veva visade Italien upp en av sina sämsta sidor på väldigt länge. Det hela gjorde att Sverige tog sig till VM för första gången på 12 år. Se och spela på fotboll =>

Detta samtidigt som Italien missade turneringen för första gången på 60 år. Sverige må ha tappat Zlatan Ibrahimovic och några av de andra rutinerade spelarna. Man har dock byggt upp ett väldigt bra lag och lagandan är på topp. Man är inte lika bra namnmässigt som tidigare, men har man en bra dag på jobbet han det bli hur bra som helst för Sverige.

Sveriges VM trupp

Sveriges spelschema i VM 2022 består till en början av tre matcher. Man kommer spela sina gruppspelsmatcher mot SydkoreaTyskland och Mexiko och oddsen på Sverige i VM är ganska bra. Man må inte ha någon större chans att vinna gruppen före Tyskland. Dock kan det bli en andraplats om man lyckas slå Sydkorea och Mexiko. Detta samtidigt som resultatet mot Tyskland inte rinner iväg allt för mycket.

Turneringen närmar sig med stormsteg och det ska bli väldigt kul att se hur Blågult klarar sig. I truppen har man en bra blandning mellan äldre och yngre spelare och det återstår att se vem Janne Andersson kommer starta med i Qatar under sommarens mästerskap.

Sveriges VM trupp 2022 svenska truppen till fotbolls VM 2022!

Sveriges VM-trupp 2022

Vad är chansen att Svenska VM truppen 2022 vinner hela turneringen? Det må vara att ta i men chansen finns där. Det finns mycket att spela på när det kommer till Sverige fotbolls-VM 2022. Det går att spela på allt möjligt när det kommer till vårt blågula lag. För att Blågult ska gå långt så måste ju Sveriges VM trupp 2022 var stark. Allt från att Sverige vinner VM, att man tar sig till åttondelsfinal eller att man kommer sist i gruppen. Men förutom det så behöver Sveriges VM trupp 2022 spela överprestera rejält.

Allt är möjligt för Sverige då man ställs mot lag från andra världsdelar. Det är inte ofta man ställs mot Sydkorea och Mexiko, två lag vars matcher blir helt avgörande för Sveriges utgång. Här har vi samlat oddsen för hur Sverige presterar i turneringen. Ta en titt och och lägg ditt förslag! Se och spela på fotboll =>

  • Odds att Sverige vinner VM (vinnarodds): 101.00
  • Odds att Sverige går vidare från gruppen: 2.25
  • Odds att Sverige vinner gruppen: 8.00
  • Odds att Sverige kommer sist i gruppen: 2.65

Hur går Sverige vidare i VM gruppen?

Ja, nu väntar ju en tuff sista omgång för Sverige. Efter att först ha vunnit VM 2022 så blev det ju som så att svenskarna gick och vann mot Sydkorea, för att sedan åka på en sur 2-1-förlust mot Tyskland.

Nu gäller det alltså vilka som kommer att gå vidare i VM 2022. Det finns ett antal scenarion som kan hända här. Men det mest troliga, vilket vi räknar på, är att Tyskland vinner. Då kommer Sverige dock gå vidare som sämst tvåa, om Sverige skulle vinna matchen. Men det kan också bli som så att Tyskland åker ut. Skulle Mexiko förlora, men ändå göra minst lika mål som tyskarna gör i en eventuell vinst mot Sydkorea, så vinner Blågult truppen – och Mexiko slutar tvåa. Då kan de här lagen möta Sverige i åttondelsfinal.

Hur gick VM för Sverige

Sverige var piskade att vinna mot Mexiko i den sista gruppspelsmatchen för att gå vidare, och nu nu får Sverige spela åttondelsfinal 2022. Det handlar om att spela mot troligtvis Brasilien eller Schweiz. Men det återstår ju att se.

Svenska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp F
Ranking: 18 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Janne Andersson

Här är alla spelare som ingår i den svenska VM-truppen. Sveriges VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Sveriges trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Sveriges bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Sverige:

Sveriges VM trupp 2022

Här kan ni se Sveriges VM trupp 2022. Mer om truppen och annat går att läsa om Svenska Fotbollsförbundet.

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Karl-Johan Johnsson, Guingamp, Kristoffer Nordfeldt, Swansea

Försvarare: Mikael Lustig, Celtic, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Andreas Granqvist, Helsingborgs IF, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Emil Krafth, Bologna, Pontus Jansson, Leeds, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea

Mittfältare: Sebastian Larsson, AIK, Emil Forsberg, RB Leipzig, Jimmy Durmaz, Toulouse, Viktor Claesson, Krasnodar, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, Crotone, Albin Ekdal, Hamburger SV, Oscar Hiljemark, Genoa

Anfallare: John Guidetti, Alaves, Isaac Kiese-Thelin, Waslan Beeveren (tillhör Anderlecht), Ola Toivonen, Toulouse, Marcus Berg, Al Ain

Sveriges bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Marcus Berg: 8 mål
Emil Forsberg: 4 mål

Sveriges fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Sveriges VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Marcus Berg: Anfallaren kommer med största sannolikhet vara Sveriges viktigaste spelare i turneringen. Det är han som ska bära laget på sina axlar och avsluta anfallaren. Berg blev Sveriges bästa målskytt i kvalet då han stod för åtta fullträffar. Nu ställs man dock mot hårdare motstånd och det återstår att se hur bra blågult klarar sig i denna turnering. Med spelkreatören Emil Forsberg på mittfältet får Berg mycket att jobba med. Detta är en duo som måste fungera för att Sverige ska komma någonvart i turneringen.

Emil Forsberg: Forsberg är i detta nu Sveriges största stjärna. Med sina insatser i RB Leipzig har han blivit en jagad spelare på transfermarknaden. Sommarens VM-slutspel kommer bli en bra skyltfönster för den före detta Malmö FF-spelaren. Som vi tidigare nämnt gället det att mittfältaren tillsammans med Berg i anfallet är på spelhumör för att Sverige ska kunna åstadkomma något i turneringen.

Andreas Granqvist: Försvararen vann Guldbollen i slutet av 2017 och är en av de viktigaste spelarna för Sverige i turneringen. Det är han som ska hålla ihop försvaret tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf.

Sveriges spelprogram i VM 2022

För första gången sen 2006 är Sverige med i ett VM-slutspel. Lottningen av fotbolls-VM 2022 är klar och våra motståndare är utsedda. Sverige kommer totalt att spela tre matcher i grupp F och för motståndet står Sydkorea, Tyskland och Mexiko i respektive ordning.

Precis som för alla andra lagen i turneringen kommer Sveriges matcher i VM att spelas på tre olika arenor. Totalt har man valt att lägga ut matcherna i elva olika städer där man har byggt och rustat upp tolv fotbollsarenor i Qatar.

Moskva är den stad som kommer arrangera flest matcher då man både har Spartak Arena och Luzjnikistadion som står som värd för totalt tolv matcher i VM 2022. Se och spela på fotboll =>

Sveriges VM trupp 2022 - svenska truppen till fotbolls VM 2022!

Sveriges VM-trupp och matcher fotbolls VM i Qatar

När spelar Sverige sin första match i VM 2022? Sverige kommer spela tre matcher mellan den 18 och 27 juni. Sveriges första match spelar man mot Sydkorea den 18 juni redan klockan 14:00. Då spelar man på Nizjnij Novgorod-stadion och detta är en av de viktigaste matcherna av de tre man har i gruppspelet. Skulle man inte vinna här ser det inte speciellt ljust ut för ett avancemang till åttondelsfinal.

Sveriges nästa match i VM 2022 är mot Tyskland som spelas den 23 juni på Fisjt-stadion i Sotji. Den sista gruppspelsmatchen är mot Mexiko den 27 juni. Detta kommer med största sannolikhet att vara en direkt avgörande match om andraplatsen bakom Tyskland. För datum och speltider för Sveriges matcher mot Sydkorea, Tyskland och Mexiko se Sveriges spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all information du behöver veta om Sveriges matcher i fotbolls-VM 2022!

Sveriges VM trupp 2022Vilka lag har Sverige i sin VM-grupp? Sverige spelar i VM-gruppen Grupp F. De lag som spelar i Grupp F utöver Sverige är Sydkorea, Tyskland och Mexiko. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Se även vår VM guide 2022 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför VM 2022, såsom spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Frankrike m.m.

Vanliga frågor om Sveriges VM trupp 2022

Har du några frågor kring Sverige trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Sveriges trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Sverige och spelarna i det svenska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Sveriges VM-trupp 2022. Se och spela på fotboll =>

Sveriges VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Sverige vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Spanien trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022. Se och spela på fotboll =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply