Rysslands VM trupp 2022 – Ryska truppen till fotbolls-VM 2022!

Rysslands trupp VM 2018 – Ryska truppen till fotbolls-VM 2018!

Rysslands spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Rysslands trupp till Fotbolls-VM? Värdnationen Ryssland håller i världsmästerskapet 2022, och då kanske ni sitter och funderar på hur Rysslands VM trupp 2022 ser ut. Det här är ju intressant. För ryssarna kommer att tillhöra samma gruppen som de väntade slagpåsarna Egypten och Saudiarabien, tillsammans med storfavoriter Uruguay. Se och spela på fotboll live =>

Rysslands VM trupp 2022 – Ryska truppen till fotbolls-VM 2022!

I den uruguayanska VM truppen så finns det ju till exempel två av Europas och hela världens klart hetaste anfallare, i Edinson Cavani och Luis Suarez. Men vad ska då ryssarna kunna ställa upp för att sätta emot uruguayanerna och övriga lag i Fotbolls VM 2022?

Jo, det är ju just Ryssland VM trupp 2022 som den här redaktionen ska ta och gå igenom idag. Vilka är stjärnorna? Finns det några oväntade namn? Ja, egentligen ska allt om den ryska VM-truppen 2022 samt lite mer gås igenom här.

För faktum är ju att det är ganska få som har koll på hur den ryska truppen faktiskt ser ut. Om vi istället tar och nämner Brasiliens trupp VM 2022 så är det ju betydligt fler spelare som den vanlige fotbollsälskaren skulle hålla koll på redan från början.

Det här betyder inte för den delen att ryssarna ställer upp med en anonym trupp. Men det går ju inte att förneka att laget i sig inte är det starkaste, med sin 66-ranking på Fifas World Ranking. Kan det vara bra nog att ta sig vidare ur gruppen då? Streama VM live här =>

Rysslands VM trupp 2022 – Ryska truppen till fotbolls-VM 2022!

Rysslands VM-trupp 2022

Det är ju klart att alla nationer som kommer att vara med och delta satsar på att vinna hela VM. Det finns ju ingen anledning till att inte göra så. Men däremot så säger ju odds för VM 2022 annat om hur de olika länderna egentligen bör tänka.

Bland annat så har Ryssland goda chanser att gå vidare ur gruppen. Men därefter så väntas det blir totalstopp mot Spanien. Låt oss titta på lite av oddsen för VM och se vad de har att berättar om de ryska chanserna i mästerskapet.

  • Odds att Ryssland vinner hela VM (vinnarodds): 51.00

Ryska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp A
Ranking: 66 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Stanislav Cherchesov

Det är svårt att vänta nu. Vi vill ju se hur den ryska VM-truppen 2022 ser ut. Vilka är namnen som ska slita för att de ryska björnarna ska kunna ställa till med en skräll på egen hemmaplan? Ja, det ska vi titta här. För er som vill ha mer information så går det alltid att navigera sig in på Rysslands Fotbollsförbunds och deras hemsida.

Här är Rysslands VM trupp 2022 i sin helhet

Målvakter: Igor Akinfeev, Vladimir Gabulov, Soslan Dzhanaev, Andrey Lunev

Försvarare: Vladimir Granat, Sergei Ignashevich, Fedor Kudryashov, Ilya Kutepov, Roman Neustadter, Konstantin Rausch, Andrey Semenov, Igor Smolnikov, Mario Fernandes

Mittfältare: Yuri Gazinskiy, Alexsandr Golovin, Alan Dzagoev, Alexsandr Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler Kuzyaev , Roman Zobnin, Alexsandr Samedov, Anton Miranchuk, Alexsandr Tashaev, Denis Cheryshev

Anfallare: Artem Dzyuba, Aleksey Miranchuk, Fedor Smolov, Fedor Chalov.

Så gick det för ryssarna i VM

Det var inte alla som trodde på värdnationen, men det gick ju som väntat trots allt. Uruguay vann gruppen på ett relativt enkelt sätt, medan Ryssland slutade tvåa. I åttondelsfinal Fotbolls VM 2022 så kommer de att ställas mot Spanien. Hur kommer det att gå där?

Rysslands bästa målskytt i VM-kvalet:

Eftersom Ryssland är värdnation så behövde de inte kvala. Något som gör att det inte finns en bästa målskytt i det ryska VM-kvalet 2022.

Rysslands fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Rysslands VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Igor Akienfeev: Det finns inget landslag i hela världen – vare det sig det handlar om Spanien, Tyskland eller Brasilien – som kommer att klara sig utan en riktigt duktig målvakt. Därför behöver den förre stormålvakten – som kopplades med många toppklubbar – Igor Akienfeev spela på sin högsta nivå.

Alan Dzagoev: I EM 2012 var Alan Dzagoev en av de mer talangfulla spelarna som kom fram i laget. Då spelade han som en anfallare, medan han nu istället verkar få ta plats i ett femmanamittfält.

Yuri Zhirkov: På tal om viktiga mittfältare så kan ju absolut Yuri Zhirkov bli en av de. För den rutinerade 34-åringen förväntas också starta, då ute till vänster, i det stora ryska mittfältet.

Roman Neustadter: Det är viktigt med en bra defensiv. Därför kommer mittfältsgeneralen Neustadter, till vardags i den turkiska storklubben Fenerbahce, blir en väldigt viktig kugge i det här ryska lagbygget.

Rysslands spelprogram i VM 2022

Det enda som vi visste redan inför lottningen av Fotbolls-VM 2022 var att Ryssland skulle tillhöra Grupp A. Det på grund av det här Ryssland som är värdland för 2022 års VM.

I den här gruppen kommer de att få sällskap av tre andra lag, av de totalt 31 som kvalade sig in till VM. Det är då Saudiarabien och Egypten, som dock förväntas hamna trea respektive fyra. Saudiarabien har ju aldrig spelat ett världsmästerskap i fotboll förut, medan Egypten inte gjort det sedan 90-talet.

Det finns ju 11 städer för VM i Ryssland, och även 12 arenor. Här ska gruppmatcherna spelas för de 32 olika lagen som befinner sig i Qatar för att spela Fotbolls-VM 2022.

Rysslands VM-matcher i Qatar

Sveriges matcher i fotbolls VM går det att se här, men nu ska vi dock titta mest noggrant på hur de ryska landslaget kommer att spela. I premiären tar de sig an Saudiarabien, ett lag som förväntas vara gruppens slagpåse. Därefter kommer Egypten att mötas, det här sker den 19:e juni klockan 19:00 – svensk tid – St Petersburg.

Där ska en ju passa sig för Liverpools superstjärna Mohamad Salah. Frågan är dock om han kommer att vara spelklar. Den sista matchen spelas på den favorittoppade gruppvinnaren Uruguay. La Celeste och Uruguays trupp VM 2022 – som är väldigt bra.

Den här matchen kommer att spelas i Samara kl 16, svensk tid. Vinnaren förväntas att vinna gruppen, men både Rysslands VM trupp 2022 och Uruguay lär dock gå vidare. I alla fall om man kollar på oddsen inför VM-turneringen.

Vanliga frågor om Rysslands VM trupp 2022

För er som undrar mer över Ryssland och deras chanser att spela bra i VM så kan vi ju gå igenom det här för er. Det finns ju mer om VM också. Till exempel så går det ju att att se Sveriges spelschema för fotbolls VM 2022. Hur kommer det svenska landslaget att klara sig?

Men mest fokus har ju lagts på Ryssland trupp VM 2022. För den ryska truppen innehåller mest inhemska spelare, det vill säga från den ryska truppen. Men det finns stjärnor för det. Till exempel har FC Krasnodars, Feder Smolov, ett viktigt uppdrag.

Han ska som främsta målskytt skjuta fram Ryssland långt i det här mästerskapet. Annars har ju inte ryssarna lyckats prestera särskilt bra under de senaste mästerskapen. Så vi får se om hemma-VM, trots all press, kommer att sluta i dur för ryssarna.

Ryssland VM trupp 2022 – Ryska truppen till VM i fotboll 2022!

Rysslands VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Rysslands VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022. Det är många som vill veta allt om VM 2022. Något av det mest intressanta är spelartrupperna för bland annat Tyskland, Brasilien, Argentina och Spanien. Även spelartrupperna för Belgien, Danmark och Frankrike är intressanta för de flesta. Ryssland är inte en av favoriterna. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply