Perus VM trupp 2022 – Peruanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Perus trupp VM 2018 – peruanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Perus spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Perus trupp till Fotbolls-VM? Inte sedan 1982 så har vi sett Peru spela ett Fotbolls-VM. Men nu, exakt 36 år senare och åtta raka missade mästerskap – så är Perus trupp VM 2022 tillbaka. Och det med besked. Även om peruanerna inte kommer ställa upp med en trupp som namnmässigt gör alla rädda, så har de ett enormt kollektiv. Se och spela på fotboll live =>

Perus VM trupp 2022 – Peruanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Det finns många spelare att nämna. Men om en ser till truppens prestationer så var det ju väldigt imponerande. För bland annat så kvalar de ju i den sydamerikanska gruppen, vilket är ett långt och svårt kval som pågår i tre år.

Här lyckades dock det sydamerikanska laget i norr att slå bland annat Chile, och var bara en målskillnadsaffär från att ta Argentinas direktplats, samt en pinne från att peta ner Colombia från deras tredjeplats i kvalgruppen.

Hur som helst så slutade det med playoff-spel, där Nya Zeeland relativt bekvämt plockades undan med totalt 2-0, efter en bortamatch som slutade 0-0. Då var det klart att Peru kommer spela VM för första gånger på 36 år, och nu har Perus trupp VM 2022 tagits fram.

Laget kommer att spela i Grupp C i VM 2022, där de har gott sällskap av inte minst Frankrike. Men även vårt södra grannland Danmark, samt Land of Down Under, det vill säga Australien. Det här är en grupp där det finns alla chanser att avancera. Streama VM live här =>

Perus VM trupp 2022 – Peruanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Perus VM-trupp 2022

Det kan ju inte behövas någon påminnelse om att Frankrikes VM-trupp 2022 är favoriten till att vinna gruppen. Men därefter så ser det ut att bli ett jämt race in om andraplatsen, där det troligtvis kommer att avgöras med allra minsta marginal i spurten.

Vilka är det då som ska bilda Perus VM trupp 2022? Jo, det är det vi är här för att titta på. Men först så ska vi titta på VM-oddsen 2022. Hur stora är egentligen Perus chanser att vinna mästerskapet? Eller åtminstone gå vidare ur gruppen. Vi tittar på det åt dig!

  • Bäst oddsen att Peru ska vinna VM: 151.00
  • Fina odds på att Peru tar sig vidare från gruppen: 3.40
  • Odds på att Peru vinner gruppen: 44,00
  • Bästa odds att Peru kommer sist i gruppen: 3.15

Peruanska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp C
Ranking: 11 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Ricardo Gareca

Med en elfte plats på Fifa:s världsranking så ska inte Peru skämtas bort som ett enkelt möte. Faktum är ju att Perus trupp VM 2022 räknas vara de som klarar av att utmana Danmark om andraplatsen. För, som sagt, så är det ju mest troliga att Frankrike lyckas vinna sin grupp. Men vem vet vad det här landslaget kan ställa till med för oreda.

Letar du efter min info om Peru? Ta då en titt på hemsidan för Perus Fotbollsförbund.

Här hittar du hela Perus trupp VM 2022

Målvakter: Pedro Gallese, José Carvallo, Carlos Caceda

Försvarare: Luis Abram, Luis Advíncula, Miguel Araujo, Aldo Corzo, Nilson Loyola, Christian Ramos, Alberto Rodríguez, Anderson Santamaría, Miguel Trauco

Mittfältare: Pedro Aquino, Wilmer Cartagena, Christian Cueva, Edison Flores, Paolo Hurtado, Sergio Pena, Andy Polo, Renato Tapia, Yoshimar Yotún

Anfallare: Paolo Guerrero, André Carrillo, Raul Ruidiaz, Jefferson Farfan

Perus bästa målskytt i VM-kvalet:

Den bästa målskytten i kvalet blev Paolo Guerrero. Han lyckades med att göra sex mål under kvalet.

Perus fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Perus VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Paolo Guerrero: Som bäste målskytt för Peru i kvalet så kommer ju den förre Hamburg-spelaren – men nu i brasilianska Flamengo – Paola Guerreros offensiva kvaliteter att bli väldigt viktiga för det här landslaget.

Jefferson Farfan: Ett av de största namnen i Perus landslag. Han gjorde fem säsonger för den tyska Bundesliga-klubben Schalke 04. Nu spelar han förvisso i Lokomotiv Moskva, men är fortfarande ett viktigt namn på mittfältet.

Christian Ramos: Den store försvararen Ramos, inte Sergios, kommer också att bli viktig för det här peruanska landslaget. Så vi får se vad Veracruz-försvararen kan åstadkomma i sitt första VM.

Pedro Gallese: Det här vet vi redan om. Utan ett bra målvaktsspel så är det väldigt svårt för ett lag att lyckas. Ska Peru därför sluta som sämst tvåa så måste Pedro Gallese, som till vardags håller till i Verzcruz med Christan Ramos, spela riktigt bra.

Perus spelprogram i VM 2022

Det kommer att bli match den 16:e juni klockan 18:00 svensk tid. Det är Perus premiär och de möter Danmark, en match som kommer att spelas i Saransk. Med tanke på att de här två nationerna förväntas göra upp om andraplatsen, så kan det bli en väldigt intressant match.

Sedan väntar Frankrike, det land som istället tippas att sluta etta och därmed vinna prispengar för VM 2022, vilka är ganska så höga. Vi kan räkna på att Perus trupp vm 2022 kommer att ligga lågt och försöka kontra mycket.

Med andra ord, utgå från en defensiv match där. Men den 26:e juni kl 16 så lär det inte bli lika defensivt. Då ska peruanerna göra upp mot Australien, ett land som väntas sluta sist i den här gruppen. Men inte heller de ska underskattas.

Perus VM-matcher i Qatar

Spelschemat för Peru i VM 2022 ser ändå ganska så positivt ut. För med Danmark som inledning och Australien som avslutande match så kommer peruanerna att kunna spela ganska så taktiskt. Det blir därför intressant att se hur de väljer att ställa upp i den första matchen mot danskarna.

Kommer de att ösa framåt och försöka sätta rejäl press på Danmark? Eller kommer de att försöka låta danskarna tvinga sig framåt. För en poäng där, och sen en skrällpoäng eller åtminstone få insläppta mål mot Frankrike, så kommer peruanerna att ha ett guldläge.

För så länge inte Danmark stått för ett gäng makalösa insatser så kommer då en vinst mot bottentippade Australien att innebära ett avancemang. Det är något som Perus VM trupp garanterat har tänkt på, och kommer att tänka på många gånger till innan premiären.

Vanliga frågor om Perus trupp vm 2022

Det är ju bland annat Brasilien samt den spanska vm truppen 2022 som förväntas gå längst i VM, det vill säga stå i finalen i Moskva den 15:e juli. Det gör de tillsammans med de regerande mästarna Tyskland, när spelbolagen får säga sitt.

Oavsett vad så ska inte Peru stå här och skämmas. De tog sig till VM fair and square, genom att till exempel låta Chile stanna hemma. Så om det är något land som förtjänar att vara här så är det ju Peru.

Dessutom så har peruanerna en hel del bra spelare. Inte minst Guerrero, Ramos och Farfan. Även den förre Malmö FF-spelare Yoshimar Yotun. Hur som helst så är det dock framför allt kollektivet som har gjort att Peru kommer att spela sitt första VM på 36 år, den här sommaren i Qatar.

Peru VM trupp 2022 – Peruanska truppen till VM i fotboll 2022!

Perus trupp vm 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Peru vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Iran trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022. Årets favoriter att vinna fotbolls-VM är inga mindre än Tyskland, Brasilien, Argentina och Spanien. Även Belgien, Danmark och Frankrike anses ha en stor chans att plocka hem guldet. Peru är inte en av favoriterna. Inga av de nämnda lagen har släppt sina trupper ännu. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply