Irans VM trupp 2022 – Iranska truppen till fotbolls-VM 2022!

Irans trupp VM 2018 – iranska truppen till fotbolls-VM 2018!

Irans spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Irans trupp till Fotbolls-VM? Ännu en gång har Iran lyckat kvala sig in till en stor turnering. När Fotbolls VM 2022 drar igång så kommer Irans trupp VM 2022 att finnas med. Precis som de gjorde 2014, när de bland annat ställdes mot Lionel Messis Argentina. Se och spela på fotboll live =>

Irans VM trupp 2022 – Iranska truppen till fotbolls-VM 2022!

Inte heller i Qatars Fotbolls-VM 2022 så kommer Iran att vara favoriter till att vinna gruppen. Faktum är att det ser ut som en nästintill omöjligt uppdrag för iranierna att ens ta sig vidare ur VM:s Grupp B. Det beror bland annat på att favorittippade England finns här, samtidigt som även USA och Wales finns i gruppen. Denna gång så slipper Iran att ha de regerande Europamästarna, med Cristiano Ronaldo i spetsen, i samma grupp.

Men trots det så står Iran med huvudet högt, för det här är ett landslag som verkligen spelat upp sig under de senaste åren. Till exempel är det här ju det femte världsmästerskapet i fotboll som iranierna kommer att delta i, och landet har även vunnit tre Asiatiska Mästerskap. För tillfället är man rankade 33:a i världen, vilket är långt ifrån fy skam.

Det finns åtta VM-grupper 2022, och Iran placerar sig i den andra, vilket alltså innebär VM-grupp B. Här finns ju en stor favoriter, och det är den engelska VM-truppen. Förra gången det begavs sig så fanns två favoriter i Irans grupp, nämligen Portugals VM-trupp 2022, samt den spanska VM truppen 2022. Men frågan är ju vad Irans trupp VM 2022 kommer att kunna ställa till med.

Om vi jämför med de bästa lagen så är det klart att Iran får det tufft namnmässigt, men så dålig är inte Irans VM-trupp 2022. Så med ett bra mästerskap, och till exempel under ett underpresterande England, så kan ju Iran mycket väl ställa till med oreda, och kanske till och med gå vidare ur gruppen. Streama VM live här =>

Irans VM trupp 2022 – Iranska truppen till fotbolls-VM 2022!

Irans VM-trupp 2022

Men likväl så fortsätter ju både England och USA att vara favoriter att knipa de två första platserna i gruppen. Något som då skulle innebära åttondelsfinal. Det här kan vi se när vi tittar närmare på VM odds 2022.

Dock så vill vi säga ännu en gång att Iran inte borde räknas bort. Bland annat så är inte England lika övertygande längre, så vill det sig väl kanske iranierna kan knipa en andraplats bakom England – vilka trots allt får ses som enorma favoriter.

  • Oddsen att Iran kommer vinna VM: 451.00
  • Bäst på att Iran går vidare från sin grupp: 32.00
  • Oddsen på att Iran vinner gruppen: 66,00
  • Bäst odds för att Iran kommer sist i gruppen: 2.80

Saudiarabiska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp B
Ranking: 33 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Carlos Queiroz

Vilka är då spelarna som den portugisiske tränaren Carlos Queiroz har tagit med sig till VM i Qatar 2022. Vi vet ju att bland annat så finns Östersund-spelaren Samman Ghoddos med. Han valde ju att representera Irans landslag istället för det svenska, och kommer nu att göra den svenska VM-truppen 2022 sällskap. Även om inte Sverige kommer att möra Iran.

Läs mer om Iran och iransk fotboll på Irans Fotbollsförbund.

Här är Irans trupp VM 2022

Målvakter: Alireza Beiranvand, Rashid Mazaheri, Amir Abedzadeh

Försvarare: Ramin Rezaeian, Morteza Pouraliganji, Pejman Montazeri, Majid Hosseini, Milad Mohammadi, Mohammad Khanzadeh, Rouzbeh Cheshmi

Mittfältare: Ehsan Haji Safi, Omid Ebrahimi, Saeid Ezatolahi, Masoud Shojaei, Mehdi Torabi, Ali Gholizadeh, Saman Ghoddos, Vahid Amiri, Ashkan Dejagah

Anfallare: Reza Ghoochannejhad, Mehdi Taremi, Sardar Azmoun, Alireza Jahanbakhsh, Karim Ansarifard.

Irans bästa målskytt i VM-kvalet:

Det var Sardar Azmoun som gjorde flest mål för Iran i VM-kvalet. På 14 matcher hann han med att göra totalt 11 mål, som såg till att Iran vann sin VM-grupp.

Irans fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Irans VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Alireza Beiranvan: En bra keeper är alltid viktigt. Ska en kunna gå riktigt långt i ett mästerskap så är det ju ett måste att målvakten spelar bra. Så med andra ord; målvakten Beiranvan behöver prestera på högsta nivå, eller högre…

Majid Hosseini: Med tanke på att så väl England som Portugal kommer att attackera så kommer det även vara nödvändigt att mittbacken Majid Hosseini ser till att han och hans försvarskollegor stänger igen bra.

Sardar Azmoun: Gör man flest mål i VM-kvalet för sitt land så är en förstås en av de viktigaste spelarna, framför allt offensivt. Vad det gäller Azmoun så håller han till i den ryska klubben Rubin Kazan.

Saman Ghoddos: Vi vet inte om han kommer starta. Men Östersund-spelaren Saman Ghoddos hamnar ändå med på listan över spelare att hålla koll på.

Iran spelprogram i VM 2022

Det blir alltså väldigt tufft för Iran att stå sig i VM. De har ju Wales och USA i sin grupp, vilka tippas att sluta sist. Men så finns ju en av de europeiska giganterna, England. Så att möta stjärnor som Cristiano Ronaldo, David Silva och Diego Costa blir ju minst sagt en utmaning.

Därför är ju VM-oddsen 2022 inte på Irans trupp vm 2022 sida, som en kanske kan förstå. Det finns nog dock många – inte minst i Sverige – som lägger sina förhoppningar på det här iranska landslaget. Bland annat så finns det ju många svenskar med Iran-koppling.

Men så är det ju som så att England kan stöta på problem med ett hackande spel, något vi sett en del av. Dock är ju England tippade att gå långt i hela turneringen, och lär dessutom kunna vinna gruppen utan några större problem.

Irans VM-matcher i Qatar

Irans trupp vm 2022 lyckades alltså vinna sin grupp på ett relativt enkelt sätt. Så många hade nog stora förhoppningar på att det här landslaget skulle kunna gå långt, åtminstone vidare ur gruppen, i årets VM.

Men när vi tar oss en titt på spelschemat för VM 2022 i Qatar så ser vi att det blir tufft. Det börjar ju med en måstematch, då Wales står för mötet. Sen kommer England vm-trupp 2022, en match som kommer att spelas den 20:e juni.

Har iranierna då vunnit den första matchen så kan kampen mot England rent av förloras. För sedan avslutas gruppspelsmatcherna genom att Portugal tas an klockan 20:00 svensk tid, den 25:e juni, i Saransk. Där lär åtminstone en poäng behövas plockas hem.

Vanliga frågor om Irans trupp VM 2022

Det vi vet om den iranska VM-truppen är att den vann sin kvalgrupp på ett imponerande sätt. Samt att den innehåller en hel del intressanta namn. Men något som vi också vet är att de kommer att få möta några riktigt tuffa lag den här sommaren.

En av de största VM-favoriterna, England, kommer ju att finnas med i Grupp B, tillsammans med Portugal, som vann EM 2016. Wales är väl det land som Iran förväntas slå, men i ett VM finns det ju inga enkla matcher, det vet vi om vid det här laget.

Iran VM trupp 2022 – Iranska truppen till VM i fotboll 2022!

Irans trupp VM 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Iran vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Iran trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply