Englands VM trupp 2022 – Engelska truppen till fotbolls-VM 2022!

Englands VM trupp 2018 - engelska truppen till fotbolls-VM 2018!

England spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Englands VM trupp 2022? Det engelska landslaget har alltid kommit med starta trupper till både EM och VM. Englands laguppställning består ofta väldigt bra namn på pappret men när det verkligen gäller åker man ur. Är det inte i gruppspelet är det i åttondelsfinal eller semifinal. Nu har England ett starkare lag än man haft under de senaste åren och frågan är hur man kommer att prestera i Qatar. Se och spela på fotboll live =>

Englands VM trupp 2022 - Engelska truppen till fotbolls-VM 2022!

Många av namnen i den engelska VM-truppen hittar vi framför allt i Tottenham och andra engelska klubbar. Engelsmännen har kanske inte sitt bästa lag någonsin men det mesta tyder på att man i alla fall tar sig vidare från gruppspelet i VM i Qatar.

Det händer mycket under fyra år i ett landslag. Spelare kommer och spelare lämnar. England har sedan det förra stora mästerskapet (2016) bland annat bytt tränare. Detta då Roy Hodgson lämnat och Gareth Southgate tagit över. Streama VM live här =>

Englands VM trupp 2022 - Engelska truppen till fotbolls-VM 2022!

Englands VM trupp 2022 – engelska truppen till fotbolls-VM 2022!

Englands trupp till Fotbolls-VM har offentliggjorts och det finns många spännande namn med. De flesta kommer från den inhemska ligan Premier League som många anser vara världens bästa liga. Namn som Harry Kane, Jamie Vardy, Dele Alli och Jack Butland är endast några av de som kommer att vara med.

Det är många duktiga som är med i Englands trupp till VM i fotboll. Det finns dock positioner där man behöver förstärkning. I anfallet kommer man att förlita sig på Harry Kane och Jamie Vardy som är ett farligt anfallspar. Det är doch osäkert hur man kommer att ställa upp då de båda har fått ersätta varandra vid flera tillfällen tidigare. Först gäller där att ta sig förbi gruppen och därefter får vi se vad som händer.

  • Odds att England vinner VM (vinnarodds): 9.00

Englands VM trupp och matcher i VM 2022

Englands matcher i VM 2022 är tre matcher man borde vinna, i alla fall två av de. Man lottades in i grupp B tillsammans med Iran, USA och Wales och det bör inte vara någon svår uppgift att sluta minst tvåa i gruppen. England har dock haft det väldigt svårt i mästerskap tidigare och skulle man förlora mot Iran kan Wales bli en svår nöt att knäcka i den sista omgången.

Om vi slänger ett öga på odds i VM 2022 är England bland de största favoriterna till att ta hem guldet. Bland annat Tyskland, Brasilien och Frankrike ligger dock i topp. England brukar vara storfavoriter till att vinna VM men då man rasat ihop flera gånger under de senaste åren kan man aldrig förlita sig på att de går vidare. Det beror mycket på Englands VM trupp 2022, som dock namnmässigt ser bra ut.

Englands VM-trupp 2022

Samtliga spelbolag och betting sidor är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Englands VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. England är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på England i VM 2022.

Engelska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp B
Ranking: 13 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Gareth Southgate

Nedan hittar ni den engelska VM-truppen. Englands VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. De spelare som är med i Englands trupp till VM är Englands bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt England:

Englands VM trupp 2022

Här kan du hitta Englands VM trupp 2022. Mer går att läsa på engelska Fotbollsförbundet.

Målvakter: Jack Butland, Jordan Pickford, Nick Pope
Försvarare: Trent Alexander-Arnold, Gary Cahill, Phil Jones, Harry Maguire, Danny Rose, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker, Ashley Young
Mittfältare: Eric Dier, Dele Alli, Jordan Henderson, Fabian Delph, Jesse Lingard, Ruben Loftus-Cheek
Anfallare: Harry Kane, Marcus Rashford, Raheem Sterling, Danny Welbeck, Jamie Vardy

Så gick det för England i VM 2022

Det började på ett lyssnade sätt för det engelska landslaget i VM 2022. Harry Kane gav engelsmännen tre poäng i premiären mot Iran efter mål i den 91:a minuten. Sen kom en 6-1-seger mot USA. Det blev förvisso förlust mot Wales, och en andraplats i gruppen. Men nu ska England spela åttondelsfinal i VM 2022. Det kan dessutom bli som så att det engelska landslaget går agera motståndare för Sverige i VM 2022 kvartsfinal. Men det återstår ju att se.

Englands bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Harry Kane: 5 mål

Englands fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Englands VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Harry Kane: Anfallaren är den som samtliga engelsmän har sina förhoppningar på under sommarens VM-slutspel. Det är Harry Kane som ska göra målen för England och har han ett dåligt mästerskap är England illa ute.

Jack Butland: Målvakten är en av de bästa i Premier League och det återstår att se om han lyckas vara en av de avgörande faktorerna för England. I tidigare mästerskap har Englands målvaktpost inte varit den starkaste, något som påverkat de väldigt mycket.

Dele Alli: Tottenhams mittfältare är en av de viktigaste för England i turneringen. Alli är en av de mittfältare som ska föra bollen framåt i banan och kommer vara väldigt viktig för att Kane och Vardy ska kunna få de chanser de behöver för att göra mål.

Englands spelprogram i VM 2022

Engelsmännen kan inte klaga på Lottningen av VM 2022. Det må vara så att man har Wales i gruppen men då även tvåan går vidare bör man inte ha några större problem. Det gäller att vinna över Iran och USA för att mer eller mindre säkra andraplatsen. Att komma först i truppen är dock bäst men då måste man vinna över Wales, något som inte är speciellt lätt.

Englands matcher kommer precis som Sverige matcher i VM att spelas på tre olika arenor. Värdnationen Qatar har spritt ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Englands VM-trupp och matcher i Qatar

När spelar England sin första match i VM 2022? Hur ser Englands spelschema ut i turneringen? England inleder sitt VM-äventyr måndagen den 18 juni klockan 20:00. Då ställs man mot Iran och detta är en måstematch för att ha ett bra läge i gruppen. När spelar Englands VM trupp 2022 nästa match i VM? Nästa match är mot USA den 24:e juni med start klockan 14:00. Den tredje och sista mathen är mot Wales den 28 juni och här kan man redan vara klara för spel i nästa runda, eller behöva kämpa för livet för att ta en andraplats. Kolla även in andra matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har England i sin VM-grupp? England spelar i VM-gruppen grupp B. De lag som spelar i grupp B utöver England är Iran, USA och Wales. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m. Så det finns mer än bara Englands VM trupp 2022 att läsa om här.

Vanliga frågor om Englands VM trupp 2022

Har du några frågor kring England trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Englands trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om England och spelarna i det engelska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Englands VM-trupp 2022.

Förutom England har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att England vinner Fotbolls-VM 2022.

England Fotbolls VM trupp 2022 – Engelska truppen till VM i fotboll 2022!

Englands VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att England vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara England trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply