Uppgifter: Bellinghams Första VM-Mål England Vs Iran

Bellinghams Första VM-Mål England Vs Iran

Jude Bellingham är bara 19 år gammal. England vann idag med 6-2 mot Iran, och ett av målen kom från vår nyaste stjärna Jude Bellingham. Trots det är det inte bara glada miner i det engelska laget.

” Visst, vi gjorde många mål men vi släppte också in två. Det kan vi inte göra mot bättre motstånd,” säger Callum Wilson.

Nästa sak som hände var att vi satte upp ett spel med målet att göra poäng. När den första halvleken var över hade England redan gjort tre mål och Iran hade inte gjort något. Matchens spänning var då borta.

England Segrade stort mot Iran

Lule Shaw gjorde det första målet för England med ett huvudskott efter en hörna i den 43:e minuten. Harry Maguire nickade ner en annan hörna till Bukayo Saka som gjorde 2-0 strax före halvtid.

Strax före paus gjorde Raheem Sterling mål från nära håll efter en vacker löpning av Harry Kane. I den andra halvleken gjorde Bukayo Saka 4-0 och byttes ut med 20 minuter kvar att spela.

”Han har varit strålande i Arsenal och är världens gladaste kille. Vi är också glada för honom,” säger lagkamraten Declan Rice om Saka.

England vann till slut matchen med 6-2 och fick en drömstart på gruppspelet.

”Visst, vi gjorde många mål men vi släppte också in två. Det kan vi inte göra mot bättre motstånd,” säger han.

Läs mer om Jude BellinghamEnglands VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? England har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!   Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>