Topp 10: Bästa målvakterna i världen genom tiderna

Topp 10: Bästa målvakterna i världen

Topp 10 Bästa målvakterna i världen

Bästa målvakterna i världen? Fotbollsvärlden innehåller många duktiga målvakter. Men vilka är världens bästa målvakter i fotboll? Vem är världens bästa målvakt i fotboll? Som du säkert vet så finns det många kända fotbollsmålvakter runt om i världen och några av de absolut bästa fotbollsmålvakterna finns hos topplagen i Premier League, La Liga, Bundesliga och Serie A. Dock är det endast ett fåtal av dessa målvakter som utgör de bästa målvakterna i världen.

Världens bästa målvakter i fotboll

Dessa är målvakter som kan vara skillnaden mellan vinst och förlust. Som en av planens allra viktigaste positioner är en duktig målvakt mycket viktigt för att kunna släppa in så få mål som möjligt, och som försvarare vill man inte behöva oroa sig för en svag målvakt.

Topp 10- Bästa målvakterna i världen 2018

Topp 10 bästa målvakterna i världen

Här har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med de topp 10 bästa målvakterna i världen. Vår lista med ranking fotbollsmålvakter utgör ingen lista med världens bästa målvakter genom tiderna i fotboll, utan det får bli en egen lista senare då vi utgår ifrån att många är intresserade av att vet vilken målvakt som är världens bästa målvakt genom tiderna i fotboll.

Bästa målvakterna i världen

Denna lista utgör istället en lista med de bästa målvakterna i världen just nu. Ta även titt på andra för att skapa dig en bild av vilka målvakter som utgör världens bästa fotbollsmålvakter i världen.

10. Gianluigi Donnarumma – målvakt i AC Milan

Topp 10: Bästa målvakterna i världen 2018

Liga: Serie A Fotbollsklubb: AC Milan Ålder: 18 år

Självklart ska Gianluigi Donnarumma vara med på listan med bästa målvakterna i världen 2018. Italienaren debuterade som 16-åring för AC Milan och har på kort tid växt ut till en av världens bästa målvakter. Frågan är hur långt han kommer komma i karriären.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply