Fernando Llorente öppnar för återkomst till La Liga

Fernando Llorente öppnar för återkomst till La Liga

Fernando Llorente vill återvända till Spanien

Anfallaren som skrev på för Tottenham i somras öppnar i en intervju med spansk radio för att återvända till Spanien senare i karriären. Trots att han blir 33 år i februari har Llorente inga planer på att lägga skorna på hyllan.

Fernando Llorente lämnade sommaren 2013 Athletic Club för spel i Serie A där han skrev på för Juventus. Det blev dock inte riktigt som spelaren tänkt sig och efter en tid i Sevilla blev det en flytt till Swansea. Spanjoren hittade rätt i Premier League och i somras jagades han av både Chelsea och Tottenham där den sistnämnda klubben vann kampen om Llorentes signatur. Anfallaren som snart fyller 33 år säger att han trivs i sin nya klubb, men att han inte utesluter en återkomst till den spanska ligan.

– Jag har alltid saknat Spanien, även om jag har haft det bra i de andra städerna jag bott i, speciellt i Italien. Inget kan dock jämföras med Spanien och jag stänger inte dörren för att återvända till La Liga. Nu vill jag dock njuta av min tid i Premier League, säger Llorente till Cadena SER.

Fernando Llorente öppnar för återkomst till La Liga

I somras skrev anfallaren på för Tottenham men nu avslöjar han att han även var i kontakt med Chelseas tränare Antonio Conte.

– Jag pratade med Conte men Chelsea kunde inte komma överens med Swansea om en övergång, avslöjar han.

I dagarna kom även uppgifter att Conte inte ska vara nöjd med hur klubbledningen agerat i försöket att värva spanjoren. Enligt brittisk press ska man endast ha erbjudit 5 miljoner euro, inte ens hälften av den summa som Spurs tillslut fick punga ut för spelarens signatur.

Fernando Llorente öppnar för återkomst till La Liga

Llorente fick även frågan om en eventuell flytt till Real Madrid, en klubb han kopplats ihop med under det senaste året.

– Vem som helst skulle vilja spela i ett av de bästa lagen i världen. Jag har haft turen att spela i Athletic och i Juventus. Nu tänker jag dock endast på Tottenham och vinna titlar här.

Fernando Llorente öppnar för återkomst till La Liga
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply