Ferdinand kan stanna i Bursaspor

bet365

Queens Park Rangers-försvararen Anton Ferdinand packade överraskande väskorna i vintras för en utlåning till turkiska Bursaspor. Nu uppges den brittiska fotbollsspelarenkunna vara på väg att göra vistelsen permanent. Den turkiska klubben har en utköpsklausul i kontraktet som gör det möjligt att köpa loss spelaren från den nedflyttade Londonklubben, och rapporter säger att så också kan bli fallet.

”Bursaspor har en option som gör det möjligt att köpa mig, men om det är beslutat jag behövs för att hjälpa QPR tillbaka så det är vad jag ska göra,” säger Ferdinand enligt ky Sports, där han även talar ut om livet nere i Turkiet.

”De förväntade sig en hel del och, förhoppningsvis, har jag levererat,” säger Ferdinand om vistelsen i Turkiet, där han även talade varmt om stämningen vid sidan om planen.

”De är fotbollsfanatiker och vill prata om spelet hela tiden. Dagen efter det att vi slog Besiktas med 3-0, gick jag ut och shoppade för att köpa en filt och killen i butiken sa” ta den gratis”. Jag sa till honom att jag inte kunde göra det, men han sa att han skulle bli upprörd om jag vägrade eftersom vi hade gjort honom så nöjd med segern.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply