Fenerbahçe vill värva Jamie Vardy

Jamie Vardy

Turkiska klubben jagar Jamie Vardy

Jamie Vardy kan lämna Leicester City. Fenerbahçe jagar anfallaren, rapporterar Transfermarketweb.

Leicester City vann sensationellt Premier League under säsongen 2015/2016. En av de stora anledningarna till det var Jamie Vardy och hans målskytte. Efter succén så ryktades det om att Arsenal var nära att värva engelsmannen. Till slut stannade dock anfallaren i Leicester. Sen så blev säsongen 2016/2017 inte lika framgångsrik för de mörkblå. Vardy gjorde inte lika många mål, laget saknade N’Golo Kanté på mittfältet och Riyad Mahrez var inte längre lika het. Efter den mindre lyckade säsongen är den engelska anfallaren inte längre lika het på transfermarknaden. Det finns dock en förening som är sugen på att plocka in 30-åringen. Fenerbahçe vill värva Vardy, enligt Transfermarketweb.

Den turkiska klubben är inställd på att plocka in anfallaren. De planerar att skicka ett bud på spelaren till Leicester under juni.

Inte första gången

Det här är inte första gången under året som Fenerbahçe riktar sina blickar mot England. I mars talades det om att föreningen ville locka till sig Mesut Özil från Arsenal.

I övrigt är Fenerbahçe väldigt aktiva på transfermarknaden. Laget har redan gjort klart med Mathieu Valbuena. Dessutom spekuleras det om att klubben jagar BarcelonaJérémy Mathieu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply