LISTA: Fem saker vi lärde oss efter FC Barcelona – Real Madrid

LISTA: Fem saker vi lärde oss efter FC Barcelona - Real Madrid

FC Barcelona vs Real Madrid – Detta lärde vi oss

Igår spelades säsongens första El Clásico på Camp Nou Barcelona. Matchen som sågs av flera miljoner tv-tittare var ganska tillknäppt i den första halvleken men efter halvtidspausen öppnade det upp sig lite mer och det var även under de sista 45 minuterna som nästan allt spännande skulle komma. Tillställningen slutade 1-1 vilket gör att det fortfarande är sex poängs skillnad mellan lagen

Cristiano Ronaldo stod för det avgörande 2-1-målet och tog sig ett steg närmare de mesta målskyttarna i El Clásico. Han fick även ett nytt poäng i målprotokollet när det kommer till kampen mellan Messi vs Ronaldo och vem som är bäst av de båda. Vem som är bäst av Barcelona och Real Madrid är svårt att bedöma då de båda har vunnit vars en match men om man ser till hela säsongen är det FC Barcelona som har varit bättre, framför allt då man ligger flera poäng framför både Atlético Madrid och Real MadridSamtliga bilder kommer från Bildbyrån.

Fem saker vi lärde oss efter El Clásico

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor som lästs av tiotusentals personer varje dag. Listor som handlat om allt möjligt inom fotbollsvärlden. De mest intressanta har handlat om El Clásico och La Liga och nedan finner ni ett axplock av de mest lästa listorna och faktaartiklarna som är relaterade till ämnet. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom fem saker vi lärde oss efter El Clásico.

5. Längsta sviten på 28 år

LISTA: Fem saker vi lärde oss efter FC Barcelona - Real Madrid

Många rykte på ögonbrynen när Zinedine Zidane tog över som tränare i Real Madrid och blev överraskade. Ingen tvekade på hans kunskaper och passion för klubben, men att ta sitt första tränarjobb på högsta nivå i Real Madrid var överraskande, det har dock gått bra och nu har man inte förlorat på 33 raka matcher.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply