Fellaini: ”Jag grät över Moyes avsked”

Marouane Fellainis känslosamma avslöjande

Säger enligt So Foot Magazine att han grät när han fick reda på att David Moyes fick sparken i Manchester United.

David Moyes tid i Manchester United var inte någon av hans lättaste perioder i tränarkarriären. Efter endast tio månader på tränarposten fick han lämna då skotten inte nåtte upp till förväntningarna. United satsade en extremt stor summa pengar på Moyes som hade handplockats av Sir Alex Ferguson som sin ersättare men den skotske tränaren nådde inte alls upp till förväntningar på Old Trafford och fick därför lämna klubben.

Erkänner att han grät

So Foot Magazine skriver under lördagen att Fellaini nu ska ha berättat om sin reaktion när Moyes fick lämna tränarposten i Manchester United.

– ”När han fick lämna klubben blev jag ledsen. Vi hörde en massa rykten på radion och tvn om att han fått sparken, det var efter en förlust mot Everton, jag visste inte om det var sant eller inte. Dagen därpå när jag kom till träningsanläggningen såg jag att han inte hade sin träningsoverall på sig utan en kostym, då tänkte jag ”detta är slutet”. Det hela kändes väldigt konstigt, efter att jag ätit kallade han in mig på sitt kontor och berättade om nyheterna, men detta är fotboll” säger han i en intervju med magasinet.

”Klart att jag släppte några tårar, det är normalt. Jag är en människa och jag spelade för honom under sex år. Han var inte riktigt en andra far men nästan, han hjälpte mig väldigt mycket” avslutade Fellaini som anlände till klubben tillsammans med Moyes 2013.

Förbättrat sig denna säsong

Efter att inte lyckats göra mål under sin första säsong i klubben har det gått mycket bättre under den pågående säsongen. Denna säsong har belgaren stått för 5 mål på 24 ligamatcher jämfört med 0 mål på 16 matcher förra säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply