Fabinho allt närmre flytt till Atlético Madrid

Fabinho allt närmre flytt till Atlético Madrid

Fabinho på plats i Madrid

Mittfältaren som ryktades till Atlético Madrid redan förra sommaren ska nu vara väldigt nära att skriva på för den rödvita klubben. Detta då han befinner sig på plats i Madrid.

Fabinho som under de senaste säsongerna spelat i AS Monaco är på plats i Madrid. Det hela har spätt på ryktena kring en flytt till Atlético Madrid som han kopplats ihop med klubben vid flera tillfällen. För drygt fem månader sedan uttalade sig brassen och påpekade då att en flytt till Atleti kunde bli av.

– Atlético Madrid självklart en möjlighet, sa Fabinho då.

För endast några dagar sen uttryckte sig även Monacos Vice VD Vadim Vasilyev Radio Montecarlo att den rödvita klubbar var intresserade. Spanjorerna var dock inte den enda klubben som skulle ha hört av sig.

Under drygt ett och ett halvt års tid har Fabinho funnits med i Atlético Madrids transferplaner. Den spanska huvudstadsklubben har tillsammans med PSG och Manchester United varit de som visat stort intresse för spelaren. Förra sommaren blev det dock ingen flytt till La Liga då Atlético hade blivit straffade av FIFA och kunde därmed inte skriva in några nya spelare i matchtruppen. Då valde Fabinho istället att stanna i furstendömet.

Nu säga Monaco ha kommit överens med en klubb om att sälja Fabinho sedan början av april. Det är inte klart vilken klubb de är men det mesta tyder på att det är Atlético Madrid.

Spelarens fru, Rebeca Tavares, laddade på söndagseftermiddagen upp en video på sociala medier med spelaren då de var på ett hotell i Madrid. Det är inte bekräftat varför spelaren är på plats i Madrid men de allt mer intensiva rapporterna om spelarens framtid i Frankrike gör att Atlético nu ser ut att leda i jakten på Fabinho.

Fabinhos fru ska även ha börjat följa Atlético Madrid på sociala medier samtidigt som spelaren själv börjat följa de båda brassarna i Atlético Madrid, Diego Costa och Filipe Luis.

Atlético Madrid förväntas betala drygt 35 miljoner euro för Fabinho som har kontrakt med AS Monaco till och med sommaren 2021.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply