Extra: Galatasaray vinnare utav den turkiska supercupen

Det var en match utöver det vanliga som alla supportrar på Yeni Erzurum Stadium fick bevittna denna afton. En utvisning, en straff och fem mål var bara några utav alla saker som matchen bjöd oss tittare på i matchen mellan Galatasaray-Fenerbache.

Galatasaray var laget som tog ledningen och det var Umut Balut nätade i den nittonde spelminuten. I den första halvlekens sista minut utjämnade dock Alex för sitt Fenerbache och den första halvleken slutade 1-1.

Efter tolv minuter in på den andra halvleken så gjorde Umut Balut sitt andra mål för Galatasaray under matchen, men redan åtta minuter senare så skulle Fenerbache kvittera än en gång. Nu var det däremot Dirk Kuyt som nickade in bollen i mål efter en målvaktsretur. Holländarens mål bidrog inte bara till kvitteringen utan även till ett raserianfall från Galatasaray-spelarna, då de ansåg att en Fenerbache-spelare tagit bollen med armen innan lyftningen in i straffområdet kom till. Raserianfallet ledde sedermera till en utvisning på Engin Baytar.

Men bataljerna slutade inte där. Efter det röda kortet så blev den utvisade, Engin Baytar, rasande och spelarna fick gå emellan för att inte en större skandal skulle uppstå.

Trots utvisningen så fick Galatasaray sin revansch. Man tilldömdes nämligen en straff i den 90e spelminuten och Selçuk İnan satte avslutet som punkterade matchen. 3-2 till Galatasaray och man står nu som vinnare utav TFF Super Cup efter en helt sanslös match.