EXTRA: Adriano till Palmeiras?

bet365

Palmeiras är en av brasiliens allra största klubbar som tyvärr inte lyckats hålla sig kvar i Brasilianska serie A inför 2013. 

Felipe Scolari, nuvarande förbundskapten för brasilianska landslaget tränade Palmeiras under 2012, men klubben räknar med sin nye tränare Kleina i hopp om att dominera Serie B i år och göra en comeback bland de bästa klubbarna nästa år. 

Idag består Palmeiras av många unga talanger som flyttats upp till A-laget från u20 laget och juniorerna. Spelare som Leandro, Leite, Vinícius och Caio är några alternativ man har på anfallet, men snart kan ett riktigt stort namn dyka upp, nämligen: Adriano. 

Palmeiras ser det som en bra möjlighet för klubben om en sån spelare skulle tillhöra truppen. 
”Alla män går att fixa, vi alla har problem. Vi vill att Adriano ska ta första steget. Det är enkelt att prata om honom, han har vunnit allt en fotbollsspelare drömmer om att vinna, han har spelat i riktigt stora klubbar och har gjort succé i hela världen. Jag har aldrig jobbat tillsammans med honom, så jag kan inte säga så mycket bortsett från det vi alla har sett av honom. Om Adriano verkligen vill så kan det funka, vem är jag för att inte ge honom en chans?”, sa Palmeiras tränare Kleina efter derbyt mot Santos i Campeonato Paulista, som slutade 0-0. 

Campeonato brasileiro börjar i maj.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply