Ex-akademispelare frälste Marängerna

De spanska giganterna Real Madrid drog det längsta strået i stormötet mot Valencia. Matchen slutade 2-3 efter en uppvisning av Marängernas, Angel Di Maria. Argentinaren stod för ett mål och en assist.

Bortalaget tog tag i taktpinnen från start, då Di Maria fintade och pangade in 0-1. Los Blancos hann dock inte fira särskilt länge. Sex minuter senare kvitterade Valencia genom Pablo Piatti. Di Maria visade sig dock inte vara nöjd med ett mål, utan assisterade även fram till Cristiano Ronaldo på frispark. Den första halvleken slutade 1-2.

I den andra halvleken tog Valencia över matchen och tryckte även in ytterligare ett kvitteringsmål. Valencia hade bud på mer och skapade fortsatt mycket chanser, men nådde inte hela vägen fram. Det gjorde istället Real Madrid, och den före detta akademispelaren Jese Rodriquez.

Matchen slutade 2-3.