Everton jagar Joe Hart på nytt

Everton jagar Joe Hart på nytt

Vill värva målvakten

Everton vill plocka in en ny målvakt. Nu fortsätter man sin jakt på Joe Hart, enligt Transfermarketweb.

Under sommaren lämnade Joe Hart Manchester City för att flytta till Torino på en säsongs lån. Målvakten ryktas redan nu kunna vara på väg att återvända till Premier League. Bland annat har 29-åringen tidigare kopplats ihop med Chelsea och Sunderland. Nu ger sig även Everton in i jakten på spelaren. Liverpool-klubben är intresserad av att locka till sig den engelska landslagsmålvakten, uppger Transfermarketweb.

Det här är dock inte den första gången som engelsmannen kopplas ihop med en flytt till EvertonPremier League-klubben sades jaga Hart redan i augusti. Nu har samma rykte uppstått på nytt.

Om Everton vill värva spelaren får man dock vänta till sommaren 2017. Detta beror på att det hävdas att Hart är inställd på att fullfölja sitt låneavtal med Torino Serie A.

När Hart valde att flytta till Torino blev han samtidigt den första engelska målvakten som spelat för en klubb i den italienska ligan. Engelsmannen har tillhört Manchester City sedan 2006. Under sin tid i föreningen har spelaren varit med om att vinna Premier League två gånger och FA-cupen en gång. Tidigare har han även varit utlånad till bland annat Birmingham och Blackpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply