Barcelonas president bekräftar – Messi har förlängt

Barcelonas president bekräftar - Messi har förlängt

Bekräftar – har redan Leo Messi förlängt med Barca

En av de viktigaste kontraktsförlängningarna för en enskild klubb i Europa ser ut att redan vara avklarad – för flera månader sedan. Nu kan Barcelonas klubbpresident, Josep Maria Bartomeu, ta ihjäl ryktena om att Lionel Messi kommer att lämna klubben. Det eftersom argentinaren redan ska ha skrivit på ett nytt långtidskontrakt.

Lionel Messi är och förbli en av de klart bästa fotbollsspelarna i världen någonsin. För även om Barcelona som klubb tappat lite av dina enorma dominans som de haft ute i Europa de senaste åren så fortsätter den lille argentinaren att spruta in mål like en TV-spelsstyrd fotbollsspelare.

Något som dock ställt till med oreda är det faktum att Messis kontrakt går ut till nästa sommar och att den nu 30-årige anfallaren inte varit sugen på att skriva ett nytt. Enligt Barcelonas president ska dock allt redan vara klappat och klart.

Messi är klar – sedan i juli

SE ÄVEN: Det tjänar Barcelonas superstjärnor

Neymar lämnade ju Barcelona för PSG i somras för över 2,2 miljoner, och det gjorde att fler källor påstod att Messi skulle lämna Barca. I alla fall om den katalanska storklubben inte skulle stå för en ny jättevärvning.

Det har förvisso inte blivit av, med Barcelona påstås redan ha gjort klart med Messi. Till den katalanska TV-kanalen 8TV säger Barcas president, Bartomeu, att den lille argentinaren redan skrivit på ett femårskontrakt.

– Allt är redan signat och klart. Messi har skrivit på ett femårskontrakt i juli, säger Barca-presidenten och menar på att en presentation borde göras klart innan nyår, men att det inte varit en prioritet för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply