Enkel seger för Real Madrid mot Celtic

Det var dags för Real Madrid att spela sin sista träningsmatch. Celtic stod för motståndet.

Real Madrid hade mycket boll inledningsvis utan att skapa något bra läge. Men plötsligt small det till. 1-0, Callejón i 22:e minuten.

Celtic hade det otroligt svårt att skapa något och det enda man skapade i första halvlek var när Ledley tog sig förbi ett flertal spelare och avlossade ett skott som gick högt över.

Real Madrid, som hade mycket boll, hade det också svårt att vaska fram några chanser, mest på grund av ett bra försvarsspel utav Celtic.

I andra halvlek gjordes en hel del byten, men spelbilden förändrades inte ett dugg. Det var fortsatt ett Madrid med mycket boll och Celtic som fick jaga mycket.

Ännu ett mål skulle göras i matchen, och det var Benzema som satte dit 2-0 efter att ha blivit fint framspelad av Mesut Özil.

Mycket mer hände inte i matchen och Real Madrid avslutade sin försäsong med en enkel 2-0 seger.