bet365

Uppgifter: Jose Mourinho till Everton?

Uppgifter: Jose Mourinho till Everton?

Ryktas kunna gå till The Toffees

Den före detta Chelsea managern Jose Mourinho, som länge har kopplats med en flytt till Manchester United eller Paris Saint-Germain kan nu komma att gå till Everton enligt rapporter från England.

Jose Mourinho, tidigare tränare för Chelsea med vilka han vann Premier League förra säsongen, har länge ryktats komma att gå till Manchester United. Den talangfulle tränaren skulle då ersätta Louis van Gaal, som har haft en kämpig säsong med sitt lag och det ryktas flitigt om att ett tränarbyte kan komma att ske till sommaren. Mourinho har även kopplats ihop med andra lag som Paris Saint-Germain, Valencia och Real Madrid. Det senaste som rapporteras från England är nu att även Everton skall ha gett sig in i racet om den portugisiske tränaren skriver Daily Star.

Everton, som har en ambitiös och extremt rik investerare i Farhad Moshiri i ledningen, sägs hålla ögonen på Mourinho ifall den engelska klubben skulle bestämma sig för att sparka nuvarande tränare Roberto Martinez. Även ett återvändande från David Moyes, som höll i ställningarna i Everton under 11 år, sägs inte vara omöjligt ifall den väldigt pressade Martinez skulle förlora jobbet till sommaren. Utöver dessa så sägs det även finnas intresse för Southamptons tränare Ronald Koeman och Ajaxs tränare Frank de Boer.

Men ’The Special One’s finansiella krav, 12 miljoner pund per år, skulle kunna bli ett problem för Merseysidelaget. Dock har deras finansiella muskler stärkts avsevärt sedan Moshiri kom in i bilden. Nyckeln till Martinez framtid ligger på lördagens FA cupsemifinal mellan Everton och Manchester UnitedWembley. Om Everton skulle gå vidare och till och med få lyfta pokalen så skulle Martinez troligtvis sitta säkert, speciellt då Goodisons ordförande Bill Kenwright är väldigt lojal till sin tränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply