bet365

Uppgifter: Chelsea vill värva Anthony Martial

Uppgifter: Chelsea vill värva Anthony Martial

Martial jagas av Chelsea

Fransmannen ryktas vara på väg att lämna Manchester United under sommaren. Nu ska nämligen Chelsea ha anmält sitt intresse för att få till en värvning.

Under de senaste åren har det skett många förändringar i Manchester United. Flera storspelare har anslutit för att försöka ta upp kampen med Manchester City men det är inte alla som gynnats av värvningarna. Ett av namnen är Anthony Martial. Fransmannen har inte fått den speltid han hoppats på och nu förknippas han med en flytt från Old Trafford.

Uppgifter- Chelsea vill värva Anthony Martial

Flera klubbar ska ha visat intresse för Martial med Tottenham och Juventus i toppen men nu kommer en ny klubb som kan komma att knyta till sig fransmannen. Enligt brittisk press ska nämligen Chelsea jaga Anthony Martial för att försöka få till en värvning under sommarens transferfönster.

Martial sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 med option på ytterligare ett år. Det är oklart hur mycket United kommer kräva för att släppa spelaren men man kommer försöka få tillbaka så mycket som möjligt av de 60 miljoner euro man betalade när man värvade honom i september 2015.

SE ÄVEN: Manchester United löner & lönelista 2017-2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply