Southampton ute efter Alex Oxlade-Chamberlain

Chamberlains förlängning med Arsenal läggs på is

Vill göra honom till sin bäst betalde spelare

Southampton är väldigt intresserade av att värva tillbaka mittfältare Alex Oxlade-Chamberlain som för tillfället spelar i Arsenal och är beredda att göra honom till sin bäst betalde spelare för att få det att hända.

Southampton rapporteras vara extremt intresserade av Arsenals mittfältsstjärna Alex Oxlade-Chamberlain enligt Metro. The Saints sägs vara desperata att få tillbaka spelaren till klubben och har satt Oxlade-Chamberlain som sin prioritet inför sommarens transferfönster. Southampton är beredda att göra engelsmannen till deras bäst betalde spelare i truppen samt ge honom vicekaptenarmbandet för att locka mittfältaren tillbaka.

Både Manchester City såväl som West Ham och Chelsea är alla intresserade av att värva 22åringen som inte tycker att han får nog med speltid i a-laget i Arsenal och söker en ny klubbadress med mer speltid. Den engelske landslagsmannen har fortfarande 2 år kvar på sitt kontrakt men han sägs vara bekymrad över sina möjligheter med både klubb såväl som landslaget. Premier League-klubbarna är desperata att dra nytta av situationen i fråga och de är alla övertygade om att Arsenal kommer vara villiga att sälja. Southampton sägs vara villiga att erbjuda honom ett enormt kontrakt och göra honom till något av en seniorfigur i klubben som ett försök att locka till sig mittfältaren.

Oxlade-Chamberlain kom till Southampton som sjuåring, spelade sig igenom ungdomsakademin och gjorde sin debut i seniorlaget 2010. Det blev dock bara ett år i a-laget för engelsmannen innan han värvades till Arsenal 2011 som 18åring.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply