Romelu Lukaku vill stanna i Everton

Romelu Lukaku vill stanna i Everton

Sägs vara exalterad över nye tränaren

Romelu Lukaku, som länge har beryktats vara på väg bort från Everton efter flertalet höga bud på anfallaren som söker europeisk fotboll, sägs nu vara beredd att stanna med nye tränaren Ronald Koeman.

Den omtalade belgiske anfallaren Romelu Lukaku är eftertraktad av flertalet stora klubbar runt om i Europa. Den store strikern spelar för tillfället i Everton, där han förra året gjorde mål och assists. Trots att Everton inte hade någon särdeles bra säsong lyckades belgaren ändå skina och hjälpte sitt lag så gott det gick. Men Lukaku har uttryckt en önskan om att få spela europeisk fotboll som Europa League eller Champions League, någonting som Merseysideklubben inte kan erbjuda honom men som många andra klubbar vill ge honom. Speciellt Chelsea vill värva tillbaka Lukaku, som lämnade just Stamford Bridgeklubben för en övergång till Everton.

Nu rapporterar Goal om att representanter för anfallaren har uttalat sig och sagt att Chelsea kommer att få det svårt att lura tillbaka belgaren till västra London inför Premier Leaguekampanjen 2016-17. Lukaku sägs vara exalterad över det nya projekt som ligger framför Everton med den nye tränaren Ronald Koeman, som precis gick över till Liverpoolklubben från Southampton. Därför skulle han kunna avböja en återkomst till Chelsea i förmån för att stanna på Goodison Park enligt agenten Mino Raiola.

Den belgiske landslagsmannen har redan uppnått dubbla siffror i målprotokollet i varje av sina tre säsonger i Everton sedan han lämnade Stamford Bridge 2013 med föregående säsong den bästa. Det blev 18 ligamål för Lukaku. Hans träffsäkra touch framför målet har väckt rapporter om en återkomst till Chelsea men spelarens agent är inte säker på att 23åringen är intresserad av ett klubbyte.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply