Zlatan: ”Jag lämnar aldrig ett jobb halvgjort”

bet365
Zlatan: "Jag lämnar aldrig ett jobb halvgjort"

Ger en stark hint om att han stannar

En stor snackis under vintern har varit huruvida Zlatan Ibrahimovic kommer att stanna kvar i Manchester United eller inte efter sommaren, och uttalanden från huvudpersonen själv indikerar nu att han kommer att stanna.

Zlatan Ibrahimovic är Manchester Uniteds bäste anfallare under den gångna säsongen, med 26 gjorda mål i alla turneringar, och den svenske anfallaren, som blir 36 år till hösten, ser inte ut att vilja dra i någon handbroms. Ibra kom i somras på en fri transfer från Paris Saint-Germain, och skrev på ett ettårskontrakt med United, med chans till förlängning ytterligare ett år. För närvarande pågår förhandlingar de båda parterna emellan, men tidigare har det låtit som att Zlatan inte kommer att stanna kvar med sin lönUniteds lönelista, utan kan röra sig någon annanstans, bland annat har USA och MLS nämnts flitigt.

Nu ger Zlatan en mycket stark hint i engelsk media om att han trots detta kommer att stanna kvar i klubben.

– Låt oss se vad som händer, vi snackar, sade Ibra till Manchester Evening News.

– Jag har en möjlighet för ytterligare ett år, jag vill göra bra ifrån mig så länge jag är här, så låt oss se, det finns mycket tid. Jag njuter av att vara i en fantastisk klubb, utan tvekan, en av de största klubbarna i världen, med en fantastisk tränare. Jag känner honom sedan innan, han är en vinnare, han är den perfekte tränaren för den här klubben.

– Att vara en Manchester United-spelare, jag vet inte hur många människor har den möjligheten, men jag är en Man United-spelare, folk vill ha mig här, jag valde klubben, jag valde Englands bästa klubb, det är så det fungerar.

– Jag är en person som, när jag går in i någonting, så har jag mitt huvud där 200 procent, och jag gör vad jag är bra på, förklarade Zlatan.

– Jag går in, jag går för att döda och jag går ut. Och när jag går ut finns det inga klagomål, det är vad jag gör. Jag lämnar aldrig ett jobb ogjort. Jag går alltid in, gör mitt jobb, och på ett rättvist sätt, en rättvis deal, det är vad jag gör, avslutade Ibra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply