Zlatan Ibrahimovic kan stanna i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic kan stanna i Manchester United

United kan förlänga med Zlatan Ibrahimovic

Enligt uppgifter i brittisk press kan Zlatan, som för närvarande återhämtar sig från en skada, skriva på ett kontrakt med den engelska storklubben efter återhämtningen.

Efter Zlatan Ibrahimovics skada i Europa League stod det klart att den svenske superstjärnan inte skulle fortsätta på Old Trafford över nästa säsong. Manchester United valde till en början att inte erbjuda svensken något nytt kontrakt då återhämtningen skulle ta cirka 8 månader. Man har dock kommit överens med svensken om att han kommer få återhämta sig på klubbens träningsanläggning Carrington till skadan är över.

Uppgifter från Spanien menade att Zlatan flyttar till MLS efter sin återhämtning men nu skriver Daily Express att Zlatan kan komma att stanna i Premier League till nästa sommar. Spelaren ska nämligen ha blivit erbjuden ett korttidskontrakt med United som innebär att han kan komma att spela i den röda tröjan resterande tid av säsongen när han är tillbaka i form.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

Svenskens återhämtning har gått mycket snabbare än vad man tidigare trott. I detta nu pekar det mesta på att Zlatan kommer vara tillbaka i form inom fem månad, en tid som man till en början inte trodde skulle vara möjlig.

I tisdags i förra veckan befann sig svensken på en av klubbens träningsanläggningar, Littleton Road, med sina söner Maximillian och Vincent för att träna med klubbens personal.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2017

Zlatan Ibrahimovic kan stanna i Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply