bet365

West Ham vill köpa Keisuke Honda

Keisuke Honda kan lämna Milan för Premier League och West Ham

Sedan flytten från CSKA Moskva till Milan har Keisuke Hondas karriär stannat av. I ett försök att slå igenom i en av Europas större ligor kan han flytta till Premier League och West Ham.

West Ham uppgavs jaga Alexandre Pato så sent som igår vilket bekräftar hur heta man är på transfermarknaden. I somras gjorde man en del riktiga kap, bland annat Dimitri Payet, Manuel Lanzini och Angelo Ogbonna. Trots att man har värvat mycket och transferfönstret är stängt så förbereder man nästa kap redan nu.

Keisuke Honda har tidigare varit intressant för Valencia men det har bara varit lösa rykten än så länge. Japanen har inte lyckas fullt ut sedan flytten från CSKA Moksva till Milan sommaren 2013, även om han har gjort nio mål i Serie A. Han står ofta för halvdana prestationer även om han har en mycket bättre sida av sig, som han inte riktigt får ut. Honda kan därför flytta till West Ham.

Vill säkra spel i Europa

West Ham ligger på en imponerande fjärdeplats i Premier League och man har verkligen varit en frisk fläkt i England. Man försöker verkligen göra allt man kan för att säkra spel i Europa League nästa säsong och en värvning av Honda skulle hjälpa dem på vägen, det menar The Sun.

The Hammers planerar ett bud på cirka 65 miljoner kronor för 29-åringen och det återstår att se om den 77-faldiga japanska landslagsmannen är intresserad av en flytt till England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365