Wayne Rooneys agent flyger till Kina

Manchester United-stjärnan på väg bort – Rooneys agent i Kina

Rykande färska uppgifter från England berättar om att Manchester Uniteds storstjärna Wayne Rooney nu är väldigt nära en flytt österut. Sky Sports rapporterar att stjärnans agent har flugit till Kina för att förhandla med klubbar i din kinesiska ligan.

Ryktet har pågått sedan i början av veckan och blir inte svalare efter de här uppgifterna: trovärdiga Sky Sports skriver att Wayne Rooneys agent, Paul Stretford, för tillfället befinner sig i Kina där han enligt uppgifter ska förhandla med fyra kinesiska klubbar om Rooneys framtid.

Klubbarna ska vara Guangzhou Evergrande, Beijing Guoan, Jiangsu Suning och Tianjin Quanjian. Oavsett var den engelska landslagsstjärnan skulle hamnar kommer han få en monsterlön.

Kan lämna redan i veckan

Om agenten får igenom affären med någon av dessa fyra klubbar i den kinesiska ligan kommer Wayne Rooney med största sannolikhet att lämna Manchester United redan under den kommande veckan då Chinese Super League inte drar igång förrän i mars.

Lagets tränare, Jose Mourinho, har varit förtegen om stjärnans framtid med uppger själv att han inte kan lova att Rooney stannar säsongen ut.

– Jag vägrar lova något. Det är inte min uppgift att förhandla övergångar, har The Special One tidigare sagt till The Sun.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply