Joel Ekstrand kan lämna Premier League

Svensken öppnar för flytt från Watford

Joel Ekstrand är äntligen skadefri och tillbaka ute på planen. Men svensken sitter på ett utgående kontrakt med Watford, och kan nu lämna efter säsongen.

Joel Ekstrand lämnade Helsingborg för spel i Udinese år 2011 och spelar numera i Premier League-klubben Watford. Men en knäskada har hindrat mittbacken från att spela den här säsongen, samtidigt som hans kontrakt löper ut i sommar. Detta har bidragit till spekulationer kring svenskens framtid. Nu berättar han själv hur han ser på den kommande tiden.

”Italien är speciellt”

I en intervju med SvenskaFans.com avslöjar Ekstrand hur förhandlingarna med klubben går och huruvida det blir en fortsättning på Vicarage Road eller inte.

– Jag tar det lite som den kommer för tillfället. Jag för diskussioner med klubben och får se inom snar framtid vad som händer. Det är så kort tid kvar av säsongen just nu så jag har inte längre någon brådska att allt måste bli klart även om man vill veta vad som händer i framtiden, säger 27-åringen till hemsidan.

Men spelaren utesluter inte en flytt, från både Watford och Premier League.

– Jag trivs väldigt bra i Watford och det vet de flesta men i fotbollslivet vet man aldrig. Jag känner att jag behöver vara någonstans där jag har en bra chans att spela och där klubben tror på mig. Om det sedan är i England, Italien, Tyskland eller något annat land vet jag inte i dagsläget. Italien är dock speciellt, med tanke på att det var där jag började min proffskarriär. Jag gillar både livet på och utanför planen där så ingenting är uteslutet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply