bet365

Watford och Crystal Palace jagar Mario Lemina

bet365
Watford och Crystal Palace jagar Mario Lemina

Kan lämna Juventus

Mario Leminas tid i Juventus kan vara på väg mot ett slut. Spelaren jagas av Watford och Crystal Palace, skriver Football Italia.

Mario Lemina har fått sparsamt med speltid i Juventus under den här säsongen. Nu kan spelaren vara på väg att lämna Serie A-klubben. Både Watford och Crystal Palace vill plocka in 23-åringen, uppger Football Italia.

Watford sägs jobba väldigt hårt för att värva LeminaWaler Mazzarri, lagets tränare, ryktas vara benägen om att få in spelaren till klubben. Det här är inte första gången som mittfältaren kopplas ihop med en flytt till föreningen. I augusti 2016 talades det om att Watford hade lagt ett bud på Lemina, men en affär blev aldrig av.

Samtidigt försöker även Crystal Palace att plocka in Lemina. Om man lyckas hålla sig kvar i Premier League vill man ta in mittfältaren under sommarens transferfönster.

Watford och Palace är dock inte de enda klubbarna som är intresserade av spelaren. Även Arsenal och Leicester City påstås vilja värva Lemina.

Jagar nyförvärv

På samma gång som Juventus kan vara på väg att släppa Lemina till Premier League vill man även ta in flera nyförvärv till klubben. Till exempel har det hävdats att Juventus jagar Alexis Sanchez på nytt. Dessutom ska man vara på jakt efter Victor Nilsson Lindelöf.

Läs även: FC Porto vs Juventus. Startelva, laguppställning, H2H och odds inför Porto mot Juventus i Champions League!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply