Watford jagar utfryste Paulinho

Brassen Paulinho kan lämna Tottenham för nykomlingen Watford

Den föregående säsongen i Tottenham var en besvikelse för mittfältaren Paulinho och fick endast starta tre matcher förra året. Nu kan han därför vara på väg att lämna klubben.

Efter att ha imponerat under sin debutsäsong i Tottenham fick Paulinho under nye tränaren Mauricio Pochettino sparsamt med speltid och det blev faktiskt bara 29 minuter på de första elva omgångarna. Det har nu nyss uppflyttade Watford snappat upp och har ställt en förfrågan till Spurs om mittfältarens tillgänglighet, det skriver London Evening Standard.

Vill vara med i toppen

Efter att Watford blev klara för Premier League-spel igen efter åtta säsonger i Championship har ägaren Giampaolo Pozzi indikerat att han ska backa upp nye tränaren Quique Sanchez Flores med ekonomiska medel för att kunna satsa mot toppen av ligan på en gång. Den första värvningen hittils är Diego Perotti som kom från Genoa när klubben sprängde sitt transferrekord, och även om det troligaste är att Paulinho, vars kontrakt med Tottenham sträcker sig till sommaren 2018, ansluter på lån, så visar det verkligen att man menar allvar med satsningen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365