van Marwijk varnar Feyenoord för Guidetti

Enligt Bert van Marwijk borde Feyenoord kolla efter andra alternativ än John Guidetti

Feyenoord har gett John Guidetti ett kontraktsförslag, men svensken har valt att avvakta i hopp om en bättre lön. Nu ger sig den före detta Feyenoord-tränaren van Marwijk in i diskussionen och varnar Feyenoord för att värva Guidetti.

Feyenoord har länge ryktats vilja värva tillbaka John Guidetti till klubben efter succésäsongen 2011-2012 då han, på lån från Manchester City, gjorde 20 mål på 23 ligamatcher. I sommar går kontraktet med Premier League-klubben ut och Feyenoord ser då sin chans att hämta hem svensken till de Kuip och har därför erbjudit honom ett kontraktsförslag.

Kontraktsförslaget som erbjudits har rapporterats innehålla en lön på ungefär 20000 euro i veckan, medan Guidetti uppges vara ute efter en lön på mellan 40000 och 60000 euro.

”Andra gången i en klubb är alltid svår”

John Guidetti har, efter en stark start i Celtic, där han spenderar säsongen på lån från Manchester City, nått en formdipp och har idag inte en säker startplats i laget. Detta har fått en del att tvivla på hans kapacitet, och en som varnar Feyenoord för att värva svensken är den före detta holländska förbundskaptenen Bert van Marwijk, som även har tränat Feyenoord vid två tillfällen.

– Med Guidetti får man bara vänta och se, säger van Marwijk till Studio Voetbal, och syftar på svenskens avvaktande som svar på Feyenoords bud, innan han fortsätter.

– Den killen har varit skadad under lång tid, spelar inte alltid i Celtic och andra gången i en klubb är alltid svår.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply