Uppgifter: West Ham kan sparka Bilic och ersätta med Mancini

Uppgifter: West Ham kan sparka Bilic och ersätta med Mancini

Efter en rad av dåliga resultat

Det har inte gått så bra för West Ham i inledningen av Premier League och Londonklubben ligger för närvarande på en 17:e plats i ligan efter 12 spelade omgångar, vilket kan tvinga West Hams ledning att sparka Slaven Bilic och de sägs vilja ersätta honom med Roberto Mancini.

West Ham har enbart lyckats med att ta 11 poäng på 12 matcher och innehaver för tillfället plats 17 i ligan, precis ovanför nedflyttningsstrecket, vilket inte kan anses vara bra nog för en klubb av West Hams status. Londonklubben har nyligen flyttat till sin nya arena Olympiastadion, med plats för 80.000 personer och löparbanor runt om planen, men kommer att få problem att fylla ut sätena om de fortsätter att prestera på denna låga nivå som de för tillfället uppehåller. Detta har gjort att klubbledningen har börjat tänka på huruvida det kan vara dags att byta tränare, trots att de uppges ha fullt förtroende för Slaven Bilic skriver Daily Telegraph.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen skall klubben ha börjat kolla på andra alternativ och funnit Roberto Mancini attraktiv för jobbet. Mancini fick i somras sparken från sin post i Inter, hans andra sejour i den italienska klubben som inte på långa vägar var lika framgångsrik som första gången han var där mellan 2004-2008. Den snart 52-årige tränaren har även Premier League-erfarenhet sedan tidigare då han tränade Manchester City mellan 2009-2013 och fick vinna en ligatitel med klubben säsongen 2011/2012.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply