Uppgifter: Tottenham erbjuder Harry Kane monsterlön

Uppgifter: Tottenham erbjuder Harry Kane monsterlön

Tottenhams anfallsstjärna har väntat på nytt kontrakt

Tottenham Hotspurs anfallsstjärna och förra årets skytteligakung i Premier League, Harry Kane, står inför en kontraktsförlängning med en rejäl löneförhöjning som en belöning för hans insatser för klubben.

Tottenham Hotspur har en mycket eftertraktad anfallare i Harry Kane. Den engelske landslagsmannen har vuxit upp i Tottenhams akademi och kommit fram genom u-lagen och tack vare ett antal utlåningar samt förtroende fått sin chans i Spurs a-lag, där han har utvecklats till en mycket vass målgörare. Kane har gått från klarhet till klarhet och förra året lyckades han ta hem Premier Leagues skytteliga med sina 25 gjorda mål, före riktigt skarpa målgörare som Jamie Vardy och Sergio Aguero.

Den 23-årige strikern är för närvarande skadad då han lyckades skada sin ankel under en match och är borta för obestämd tid, mellan 4-6 veckor.  Detta hindrar dock inte rykten från att florera som menar på att anfallaren står inför att skriva på ett nytt saftigt kontrakt med Londonklubben. Enligt Evening Standard handlar det om ett kontrakt på 100 000 pund i veckan i lön, vilket är dubbelt så mycket som anfallsstjärnan för närvarande tjänar.

Redan i somras talades det om en ny deal men ingenting blev av. Utöver Kane har Tottenham redan förlängt med många av sina trotjänare och spelare som de ser potential i och vill behålla. Bland dessa finns spelare som Dele Alli, Kyle Walker, Danny Rose, Eric Dier och Christian Eriksen som alla har kritat på nya kontrakt, som binder dem till klubben till 2020 eller 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply