Uppgifter: Så mycket kräver Cristiano Ronaldo i lön av Manchester United

Uppgifter: Så mycket kräver Cristiano Ronaldo i lön av Manchester United

Cristiano Ronaldos lönekrav i Manchester United avslöjat

På fredagen kommer Daily Express med uppgifter om att Cristiano Ronaldo kommit med ett lönekrav för att flytta till Manchester United.

2009 lämnade Cristiano Ronaldo England och Manchester United för att skriva på för den spanska storklubben Real Madrid. Övergångssumman låg på närmare 100 miljoner euro och blev då världens dyraste fotbollsspelare. I Real Madrid har spelaren vunnit alla titlar som går och under det senaste året har det pratats mycket om att portugisen kan vara på väg att lämna Santiago Bernabéu, det har pratats om allt från en flytt till Paris Saint-Germain till spel i Miami och MLS men även om en återkomst till Manchester United. För bara några dagar sen kom rapporter om att portugisen kan komma att återvända till Premier League och på fredagen sägs Daily Express avslöja spelarens krav för att skriva på för Old Trafford-klubben.

Enligt tidningen ska 31-åringen ha krävt en lön på mellan 20 och 25 miljoner per säsong för att lämna den spanska huvudstadsklubben i sommar och ansluta till The Red Devils. Skulle Ronaldo flytta tillbaka till England kommer han att bli den bäst betalde spelaren, både i Premier League och i hela världen.

Det mesta sägs hänga på Real Madrids öde i Champions League denna säsong där man förlorade den första kvartsfinalen med 2-0 på bortaplan mot Wolfsburg. En match som även ska vara avgörande för Zinedine Zidanes framtid i marängklubben.

Läs mer om Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply