Uppgifter: Real Madrid förhandlar med United om Pogba

Uppgifter: Real Madrid förhandlar med United om Pogba

Pogba närmar sig Real Madrid

Enligt spansk press har Real Madrid och Manchester United börjat förhandla om en affär med Paul Pogba för en flytt i sommar.

Paul Pogba har med största sannolikhet gjort sin sista match i Manchester United. Fransmannen har under sommaren gjort det allt tydligare att han vill lämna Old Trafford för spel på annat håll och det är framför allt Real Madrid som kopplats ihop med en värvning av fransmannen och nu skriver spansk press att de båda klubbarna förhandlar om en övergång.

Det är Diario MARCA som skriver i sin söndagsupplaga att Manchester United bett Pogba om tid för att kunna hitta en ersättare till mittfältaren. United ska ha inlett förhandlingar med marängerna om en flytt och det återstår att se när en potentiell affär blir klar. För ett par dagar sedan ska världsmästaren ha meddelat att han vill lämna The Red Devils och flytta till Real Madrid. Även Juventus har kopplats ihop med spelaren men enligt uppgifter ska Pogba vilja flytta till La Liga och tränas av landsmannen Zinedine Zidane nästkommande säsong.

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021 och sägs komma att kosta 170 miljoner euro att köpa loss.

Milinkovic-Savic som ersättare?

Den spelare det pratats mest om som ersättare till Pogba är serben Sergej Milinkovic-Savic. Mittfältaren har en prislapp på 120 miljoner euro och det är Lazio-stjärnan som ska vara den ideala ersättaren vid en försäljning av Pogba. Problemet ska dock vara att Uniteds klubbledning inte sägs vara speciellt intresserade att betala 120 miljoner euro för spelarens tjänster, detta trots att man skulle få in en stor summa efter försäljningen av Pogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply