Uppgifter: Mourinho har nobbat fem storklubbar för Man United

bet365

Portugisen ska ha tackat nej till flertalet jobberbjudanden

José Mourinho uppges bara vara detaljer ifrån att presenteras som ny tränare för Manchester United. Nu kommer uppgifter om att Mourinho nobbade intressen från fem europeiska storklubbar, däribland Real Madrid och Inter som han tidigare jobbat i, för att skriva på för Manchester United.

Louis van Gaal fick lämna sitt uppdrag som tränare för Manchester United efter den gångna säsongen då laget slutade på femte plats i Premier League och tog hem titeln i FA-cupen. Under några veckor har klubben sökt en ny tränare och enligt de senaste dagarnas skriverier så verkar det bara vara en tidsfråga innan José Mourinho presenteras som van Gaals efterträdare. Parterna ska, enligt The Sun, vara överens om ett treårskontrakt värt 730 miljoner kronor.

Ed Woodward, vice-ordförande i Manchester United, ska på tisdagen ha suttit i möte med Mourinhos agent Jorge Mendes för att kontraktsförhandla och diskutera värvningar. Mourinho har valt Manchester United, men uppges av The Sun ha nobbat intresse från flera storklubbar för att ta sig an tränarjobbet i Premier League.

Kunde ha ersatt Wenger eller Zidane

Mourinho nobbade intresse från Real Madrid, Inter, Arsenal, Everton och Roma, där både Real Madrid och Inter har en historia med Mourinho som tränare. I Arsenal kunde portugisen ha ersatt Arsène Wenger och i Real Madrid kunde han ha ersatt Zinedine Zidane.

Valet har dock fallit på Manchester United och nu återstår det att se om Mourinho presenteras som ny tränare för Premier League-klubben de närmsta dagarna, eller om affären får en oväntad tvärvändning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply