Uppgifter: Manchester United förbereder trippelbud på Tottenham-stjärnor

Uppgifter: Manchester United förbereder trippelbud på Tottenham-stjärnor

England-stjärnorna lockar

Enligt uppgifter har Manchester United och José Mourinho ögonen på Tottenhams stjärntrio bestående av Kyle Walker, Danny Rose och Eric Dier och Morinho sägs väldigt gärna vilja ha England-trion, och är beredd att betala för dem.

Manchester United står inför en stor utmaning, då de skall ta sig an Ajax i Europa League-finalen 2017, där en Champions League-plats står på spel. Det kan visa sig bli oerhört viktigt, då chansen att de kvalificerar sig för Champions League i ligan är mycket liten. Deras status som Champions League-lag kan visa sig vara mycket viktigt i förhandlingar med framtida värvningar, bland annat har James Rodriguez gjort klart att han vill se United i CL innan han ansluter till dem.

Men Real Madrid-stjärnan är inte den enda som United är intresserad av att värva. José Mourinho sägs bland annat ha ögonen på Premier League-konkurrenterna Tottenhams stjärn-trio, bestående av Danny Rose, Kyle Walker och Eric Dier, detta skriver the Daily Star. De tre stjärnorna, som även alla representerar England på landskapsnivå, har varit eftertraktade ett tag och Manchester City har även kopplats ihop med en värvning av Rose och Walker, då Citys försvarare börjar bli något till åren och Pep Guardiola vill fräscha upp försvaret.

Mourinho uppges vara beredd att betala hela 110 miljoner pund för London-trion, och sägs kunna dubbla spelarnas löner till över 100 000 pund i veckan, men Tottenham kommer inte att vara enkla att förhandla med.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply