Uppgifter: Manchester City kan tappa Agüero

Uppgifter- Manchester City kan tappa Aguero

Manchester City kan sälja Agüero i sommar

Efter att ha blivit straffade med uteslutning från Europaspel under två säsonger kan flera spelare lämna Manchester City i sommar. En av de är Sergio Agüero.

Manchester City fick tidigare i år beskedet att man straffas av UEFA på grund av Financial Fair Play. Klubben kommer inte kunna delta i UEFAs turneringar de kommande två åren. Något som gör att flera spelare kan lämna Etihad Stadium för nya utmaningar. En av de är Sergio Aguero vars kontrakt med klubben går ut sommaren 2021.

City har bekräftar att man kommer att överklaga straffet hos idrottens skiljedomstol, CAS, men skulle straffet stå sig kan Aguero lämna efter säsongen. Det rapporterar The Sun. Argentinaren som blir 31 år gammal i juni kom till klubben från Atlético Madrid 2011 och har blivit en legendar hos de regerande mästarna. Nu kan han få vänta till 34 års ålder om han vill spel i Champions League igen med Manchester City.

Totalt har det blivit 180 mål på 260 matcher för Agüero i Manchester City som varit med och vunnit bland annat Premier League vid fyra tillfällen, ligacupen fem gånger samt FA-cupen en gång. Denna säsnong har det blivit 23 mål och 3 assist på 29 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Ter Stegen kan lämna Barcelona i sommar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply