Uppgifter: Johan Elmander på väg till Turkiet

Uppgifter: Johan Elmander på väg till Turkiet

Den förre landslagsmannen till Antalyaspor

Johan Elmander, 34, för tillfället i danska Bröndby kan komma att byta klubb efter ett överskott av anfallare i laget och det rapporteras om att valet kan komma att bli det turkiska bottenlaget Antalyaspor.

Johan Elmander kan vara på väg tillbaka till Turkiet. Mellan 2011 och 2014 spelade den före detta landslagsmannen i det turkiska topplaget Galatasaray, även om han under den sista säsongen var utlånad till Norwich i Premier League. Enligt den turkiska sajten Sporalemi kan det nu vara aktuellt med att återvända för Elmanders del, denna gången till Antalyaspor. Klubben måste dock först göra sig av med anfallaren Lamine Diarra innan Elmander kan komma in.

Elmander spelar för tillfället i den danska klubben Bröndby, där han gjorde succé mellan 2004 och 2006 och dit han sedan återvände 2014. Den här gången gick det dock inte lika bra, han hade en svår tid med skador, sjukdomar och sorg inom familjen och speltiden har varit knapp. Målen har inte kommit som de ska och kritiken var hård. Vad som dock hyllas är Elmanders laganda och osjälviska attityd. Den nuvarande situationen är att Bröndby har väldigt många anfallare i truppen och fortsätter att värva in, vilket bidrar med lite speltid för Elmanders del. Men Elmanders kontrakt med Bröndby löper ut i sommar och det har även snackats mycket om en potentiell flytt tillbaka till Örgryte IS.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply