Uppgifter: Joe Hart går till Torino

Uppgifter: Joe Hart går till Torino

Byter Premier League mot Serie A

Efter att nye tränaren Pep Guardiola gjort det väldigt klart att Joe Hart inte mer är önskad i truppen har den den engelske målvakten nu sett sig om efter andra alternativ och italienska medier säger att han är på väg till Torino på ett säsongslångt lån.

Ankomsten av Pep Guardiola har skakat om mycket i Manchester City, Rekordmånga toppvärvningar under sommaren och en del utslängda gamla spelare. Guardiola försöker skapa sitt lag, som skall spela enligt hans filosofi, i City och de som inte kan hålla upp med det måste dessvärre gå. En av dessa är målvakten och City-ikonen Joe Hart. Hart har spelat i City i tio år och är en mycket duktig målvakt, men han kan inte spela med eller använda fötterna så bra som Guardiola vill och därför har han nu blivit ersatt med Barcelonas före detta målvakt Claudio Bravo.

Detta har lämnat Hart med en fråga: Vart skall han ta vägen? Ryktena har florerat men ingenting har verkat säkert. Nu rapporterar La Gazzetta dello Sport att det ser ut som att Hart kommer att anlända till norra Italien under måndagskvällen för att färdigställa en affär med italienska Serie A-laget Torino och rapporter säger att affären är väldigt nära.

Football-Italia rapporterar dessutom om att Mercatoexperten Afredo Pedulla skall ha tillagt på sin blogg, att City kommer att stå för 70 procent av engelsmannens lön, medans Torino står för resterande 30 procent. Det sägs fortfarande inte vara känd huruvida Premier Leagueklubben kommer att gå med på villkoren, men Hart sägs föredra Torino framför Sunderland. Det skall röra sig om ett låneavtal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply