Uppgifter: Galatasaray vill ha Valdes – som vill stanna i United

Victor Valdés till Galatasaray?

Efter att Victor Valdés och Louis van Gaal blivit osams för ett tag sen pekade det mesta på att spanjoren skulle lämna Manchester United, flera klubbar har visat intresse för att värva målvakten, senast är Galatasaray.

Efter att bland annat Antalyaspor, Tottenham Hotspur och Seattle Sounders visat intresse för Victor Valdés har ännu en klubb gett sig in i jakten på att värva den spanske målvakten. Enligt uppgifter i turkisk media ska Galatasaray vara villiga att köpa spelaren som har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2016. Det är bland annat ajansspor.com som skriver att Süper Lig-laget ska vara intresserade av en värvning men att förhandlingar ännu inte har inletts.

Vill stanna i Manchester United

Med endast en vecka kvar till starten av Premier League sätter sig spelaren dock emot beslutet att bli såld. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo ska spelaren inte alls ha några tankar på att lämna Old Trafford trots att han tränare Louis van Gaal mer eller mindre ska ha sagt att man inte räknar med målvakten till nästa säsong. Anledningen ska vara en incident som skedde för ett par månader sedan då Valdés inte ska ha gått med på att spela med U21-laget. Efter några uttalande av van Gaal stod det klart att Premier League-klubben var beredda på att sälja målvakten men ännu har man inte kommit överens med någon potentiell köpare.

Om en vecka börjar Premier League och spanjoren kommer med största sannolikhet att få fortsätta att spela med ungdomslaget om han inte bytar klubb. Manchester United har nämnligen värvat den argentinske målvakten Sergio Romero inför säsongen samtidigt som man har den ohotade David De Gea som förstamålvakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply