Uppgifter: FC Barcelona frågar om Victor Nilsson Lindelöf

Uppgifter: FC Barcelona frågar om Victor Nilsson Lindelöf

VNL till Barcelona?

Enligt spansk press ska FC Barcelona ha varit i kontakt med Manchester United om en övergång för svenske Victor Nilsson Lindelöf.

FC Barcelona har under de senaste månderna kopplats ihop med en värvning av Matthijs de Ligt. Tillslut ser det dock ut att bli Juventus för holländaren och nu styr Barca skutan mot ett annat håll för att försäkra en försvarsvärvning inför nästkommande säsong. Flera namn har kopplats ihop med en flytt till Camp Nou och det senaste på listan är svenske Victor Nilsson Lindelöf. Mittbacken som håller till i Manchester United ska vara väldigt intressant för spanjorerna och nu skriver Barcelonabaserad press att klubben hört sig för om en eventuell värvning.

Det är Mundo Deportivo som skriver att Barcelona kontaktade United tidigare under juni månad för att försöka få till en övergång från Old Trafford. Engelsmännen ska dock blankt nej till en försäljning av ’VNL’ då man ser svensken som en viktig spelare i truppen.

Lindelöf har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021 och har efter Ole Gunnar Solskjaers intåg i klubben klivit fram och tagit en viktig roll på The Theatre of Dreams.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Victor Lindelöf i Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply