Uppgifter: Då blir Wilshere klar för rivalen

Uppgifter Då blir Wilshere klar för rivalen

Ryktats länge – nära klar övergång

Att den förre Arsenal-spelaren Jack Wilshere ska vara på väg till ett annat Premier League-lag är inget nytt vid det här laget. Att han ska gå till London-rivalen West Ham är kanske något som svider för vissa Arsenal-supportrar, men samtidigt något som är väldigt nära officiellt.

Det har ju varit på gång ett tag nu. Redan tidigt i under sommaren, innan VM 2018 drog igång, så gick Wilshere ut med att han kommer lämna Arsenal, även om det tog emot.

Det här är något som redan blivit klart, och nu ska hans nya klubb kunna bli klar – redan imorgon. För Sunday Mirror skriver att West Ham och mittfältaren ska vara väldigt nära en övergång, och att det presenteras på måndag – det vill säga imorgon.

“Nära skriva på för rivalen”

SE ÄVEN: VM slutspelsträd 2018

Det handlar om att den förre Arsenal-spelaren Wilshere nu alltså ska vara ett steg närmare att skriva på för rivalen. Mittfältaren, som spelat praktiskt taget hela sin karriär i Arsenal, kommer dessutom att gå helt gratis till West Ham.

Det beror på att han lämnar London-laget som bosman, alltså kontraktslös. Något som nu gör att klubben som ska köpa honom behöver betala en övergångssumma. Hur länge han verkar skriva på för rivalen är dock inte klart. Men det har pratats om ett kontrakt på 1+1 år till att börja med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply