bet365

Uppgifter: Carlos Bacca sägs ersätta Mbappé i Monaco

bet365
Uppgifter: Carlos Bacca sägs ersätta Mbappé i Monaco

Monacos plan om Mbappé lämnar – Carlos Bacca

Enligt colombiansk radio ska Carlos Bacca vara den spelare som AS Monaco vill värva om Kylian Mbappé lämnar klubben i sommar.

AS Monaco har under sommaren sålt flertalet av sina nyckelspelare från förra säsongen. Bernardo Silva, Mendy och Bakayoko har alla lämnat för spel i Premier League och nästa spelare som ser ut att packa sina väskor är Kylian Mbappé.

Klubben från furstendömet har dock redan klart för sig vem man vill värva om Mbappé lämnar. På torsdagseftermiddagen kommer nämligen uppgifter från den colombianska radiokanalen Radio Caracol att Milans anfallare Carlos Bacca finns på önskelistan och att man vill ta in spelaren vid en försäljning av Mbappé. Bacca finns inte med i planerna för AC Milan den kommande säsongen då den italienska storklubben vill satsa på andra namn och det är oklart var 30-åringen kommer spela nästa säsong.

Uppgifter- Carlos Bacca sägs ersätta Mbappé i Monaco

Bacca vill återvända till Sevilla

Carlos Bacca spelade för Sevilla mellan år 2013 och 2015. Nu vill anfallaren återvända till klubben, rapporterar Football Italia.

Milan har värvat ett antal spelare under sommaren. Bland annat så har man plockat in Leonardo Bonucci och Hakan Calhanoglu. Nu verkar det som att en spelare kan göra tvärtom, och lämna Serie A-klubben. Carlos Bacca vill flytta tillbaka till Spanien, uppger Football Italia.

Ryktet bekräftas av Sergio Barila, spelarens agent.

– Det är ingen hemlighet att Carlos (Bacca) vill återvända till Sevilla. Han hade en fantastisk upplevelse i den staden, både på och utanför fotbollsplan, och därför vill han flytta tillbaka, säger Barila enligt Football Italia.

– Det här är ett viktigt år för alla spelare, med ett VM i sikte. Därför är det viktigt att han får spela så mycket som möjligt. Han är i bra form och är redo att prestera på en hög nivå.

Uppgifter- Carlos Bacca sägs ersätta Mbappé i Monaco

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply